Zbychu - wiesz dobrze ze Twoje sugestie nic nie znacza i nie ma sensu nawet sie trudzic.
Dyskusje z ludzmi ktorzy wszystko wiedza najlepiej i sa nieomylni, sa z zasady bez sensu.Jedyne co z tego moze wyniknac to 'podpis' nad nickiem.
A temat polityczny ,wszystkim ktorych myslenie nie idzie w jedynym prawidlowym kierunku , polecam odpuscic sobie.
Bo jaka przyjemnosc ma byc w tym, ze piszesz o czyms ,cenzurujac siebie , bo jak to sie 'wladzy' nie spodoba to wykopia Cie i beda sie tym chelpic jeszcze.
Ja tam zagladac juz nie zamierzam
sambo napisał(a):

|
niestety nie widzę powodów dla którego rozdaje się bany w transferowym a nie banuje się w politycznym za bezsensowną agitkę.
|
Tylko problem polega na tym ze jest to Twoje subiektywne zdanie - po to jest forum by wypowiadac swoje zdanie, nawet jesli ma znamiona 'agitki'
To co sie stalo, jest zwyklym zamknieciem czlowiekowi ust - nie przypomina Ci to czegos?.
Nikt nie ma monopolu na prawde i na pisanie samych swietnych postow a pod agitacje mozna wszytko tak na prawde podpiac.
To jest typowe dzialanie -uwalmy czlowieka i znajdzmy na niego paragraf.
Gdyby mialo sie banowac za kazda bzdure czy jak to pieknie w uzasadnieniu pan moderator napisal - belkot, to pewnie i i Ty i ja(i on ale jak wiadomo jest nieomylny) nie raz odpoczywalbysmy.
Pozatym jachting jest tu od dawna , nie jest to koles co raz na ruski rok cos skrobnie i jak ktos nie chce go czytac to nie musi, a jak ma checi to przedstawia swoj punkt widzenia.
Ja mu troche zazdrosze bo jest pierwszym wiezniem politycznym i to pisze bez ironii i nic mnie nie przekona ze kara, nawet jesli uznamy ze ten post byl glupi(choc ja tak nie mysle) miesiaca banicji - w fajnym pilkarsko okresie - jest sluszna.
Nie dzien, nie tydzien a miesiac....samo to dokladnie pokazuje jakie byly i sa tego intencje.