Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2008, 22:33
Kolega Raul cos pieprzy o zejściu i upadku na morde... i ucieczce starych dobrych forumowicz stąd.

A ja jakoś lubię operowac na faktach/zródłach..

Z tego topiku sprzed trzech lat.
Coglin napisał(a):Wyświetl post
"Wygra PiS I Lech Kaczyński i Polska się zmieni"...na gorsze

a co do debaty, to Kaczorowi sie dupa zmarszczyla jak zobaczyl sondaze i robi wszystko zeby tylko mial mozliwosc ponajezdzac na PO przed niedzielnymi wyborami.
przeciez mieli juz ustalone terminy debaty prezydenckiej i to chyba nawet 3, to co mu sie tak spieszy
juz sobie wyobrazam ta debate - caly czas .......enie o tym samym czyli zlej PO i straszenie ich podatkiem.
tylko szkoda ze Kaczorek nie zauwazyl ze poki co nie bylo jeszcze 1 tury wyborow prezydenckich i jest jeszcze kilku kandydatow, ktorzy mimo malego poparcia tez maja prawo w tej debacie wystapic.

.......ele, jak czytam niektorych to mi sie odechciewa normalnie.
ja 4 lata temu glosowalem na SLD, w tym roku na PO bo SLD dalo dupy po calosci.
jesli przez te 4 lata PO i PiS tez nic ciekawego nie zrobia, to pewnie znowu zaglosuje na kogos z lewicy.
w prezydenckich glosowalem 2 razy na Kwasniewskiego, teraz mialem na Cimoszewicza ale ze wyszly rozne walki z jego udzialem, bede glosowal na Tuska.
w****ia mnie to najezdzanie na osoby o pogladach lewicowych. maja takie poglady, ja tez czesciowo i juz. jakos one nie najezdzaja na tych co glosuja na prawice. tylko ci z prawej strony zachowuja sie jak kretyni np. posty Nesty, oczywiscie nie wszyscy.

...
p.s.2. jakbys chcial mi Nesta najebac za SLD, Kwacha albo poglady to bede w sobote na WLK.
bla, bla, bla, .......enie.
i tak wygra Tusk.

gulldarek napisał(a):Wyświetl post
Za konkordat to Suchocka w pierdlu gnic powinna

I pokaz swoje wpisy jojczące wówczas na poziom tego topiku.

Moze więc nie o to chodzi? - tylko o to ze gówno ma sie do powiedzenia, a boli że na największym forum piłkarskim w Polsce w wątku politycznym G. Aborcza i cała ferajna to nic innego szmatławiec?

ps.
Wiesz z czego jestem dumny (choć nie wiem czy to akurat robota pisaniny tutaj)? - że tacy inteligentni ludzie jak Boomcha czy Sambo przestali być czcicielami zakonu Kaczorów, i to z nimi naparzałem się tutaj najostrzej. Może dlatego ze chodzi nam o to samo.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 27.07.2008 o godz. 23:05.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.