Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2008, 11:41
Dziś na TVN 24 oglądałem 'Poranek' gdzie gośćmi byli Piasecki (ten od 'Piaskiem po oczach') i Zaremba. Obaj ustosunkowali się do wczorajszych zamieszek w sprawie wotum nieufności dla szanownej minister zdrowia oraz cyrku na komisji regulaminowej. Generalnie wczorajszymi złośliwościami jako tako zaskoczeni czy zbulwersowani nie byli, ale zaniepokoiło ich zamieszanie na komisji.

Ogólnie niemalże jednogłośnie stwierdzili, że PiS różnił się od Platformy przede wszystkim tym, że miał pomysł na rządzenie i kilka pomysłów chciał wdrażać w życie. Platforma z kolei wszystko zrzuca na reformy w resorcie zdrowia i że dopóki tam się nie zmieni to nie zmieni się w innych kwestiach... A już co do kształtu reform Panowie ze studia woleli nie używać przykrych słów;]

Generalnie, jestem przedstawicielem młodego pokolenia, które niestety w zeszłych wyborach głosować jeszcze nie mogło - jak łatwo się domyślić rocznik 90'. Jednak daleki jestem od głosu na PO. Niektórzy twierdzą, że zrobiła się koalicja która chce rozwalić PO - koalicja między Lewicą a Prawicą... ;] Śmieszne, jak można dopatrywać się jakichkolwiek zależności. Lewica pokazała jedynie, blokując ustawę o mediach, że ma cokolwiek do gadania. I bardzo dobrze, bo ustawa była nie do przyjęcia.

Gdybym dziś miał głosować w wyborach to poparłbym PiS. Czemu? Bo rzeczywiście wracają do nas czasy PRL.

Później dokończę swoją myśl...
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 26.07.2008 o godz. 11:44.