Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2008, 18:41
Cytat:
Fakty to fakty.
Jedyne co moge poradzić: wyprowadź sie z nibyland
Racja fakty , to fakty
Błędna w tym przypadku jest ich interpretacja dokonywana przez Ciebie

Cytat:
Tu nie ma problemu z mojej strony.

Bo widzisz fajnie ze bawisz się w idee itd. ale jesli pojawia sie potezny rozkrok pomiedzy nimi a świetme rzeczywistym, to człowiek inteligentny coś z tym faktem stara się uczynić. Ty wolisz ladowac w nibylandii ew. unikasz zastanowienia się nad tym - i tu przyznaje kończą się moje mozliwości poznawcze, i umiejętnośc odpowiedzi - dlaczego?
Ten potężny rozkrok pomiędzy światem rzeczywistym pojawia się tylko wtedy kiedy nie jesteś w stanie zrozumieć moich argumentów i uporać się z nimi a na pewno nie wynika to z kiepskiego przedstawianie przez mnie racji , tylko w zaślepieniu którym się często kierujesz

Cytat:
ogladamy na forach gdzie nawet pod bzdurnymi newsami nie majacymi nic wspolnego z polityka znajduja sie antykacze wpisy, które mają zniechęcić ludzi do krytykowania rządu i przypomniec ze przecież co dopiero pozbyliśmy się tych bolszewików. Dzisiaj 17:48
O jejeju już tego Twojego jojczenia się nie da czytać
Dzidzi jest zły zie jego pajtia przegjała ?
Wklej sobie jeszcze sto karykatur zdjęcia Ćwiąkalskiego i dalej lamentuj jak stara baba jak to straszne są te wszechobecne ,,antykacze" wpisy .