Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2008, 17:52
ja wlasnie wrocilem z przymusowego urlopu.
Jakos nie mialem cisnienia ,doslownie ze 2 razy zalowalem ze nie moge sie na jakis temat wypowiedziec.

Generalnie to jestem zdania ze zeby forum dzialalo w sposob przyzwoity, to lekki zamordyzm musi byc.
To nie forum melomanow czy kólka rozancowego.
Bardziej niz niezasluzone banowanie, ktore oczywiscie sie zdarza, przeraza mnie nasza konfliktowosc ,do czego tez, od czasu do czasu dorzucam cegielke.
Niby jestesmy bracmi a czasami jedziemy po sobie, gorzej niz wrogowie.
No ale to sie chyba szybko nie zmieni.

A co do moich banow to pokrotce sytuacja wyglada tak.
6 lat minie niedlugo od kiedy tu zagladam(wczesniej mialem innego nicka ale cos sie zjebalo tak ze nie moglem sie zalogowac).
Liczba odpoczynkow = 3

Pierwszy -historyczny - w dzien wywalenia Petrescu , autorstwa PvD -w pelni zasluzony bo w****ienie moje bylo tak ogromne ze pojechalem ostro po bandzie

Drugi za jakies boksy w politycznym, od Wilka.Mogl byc bardziej wyrozumialy ale ze bez winy nie bylem, to pretensji jakis wielkich nie mialem.

Trzeci ostatnio od pana ktory dla mnie juz nieistnieje.
Co ciekawe ,jakos mnie w krk nie bylo.Wchodze sobie wieczorkiem poczytac ,patrze a nad moim nickiem widnieje banita.Zaskok totalny.
Zalogowac sie nie moglem, bo w pokoju w ktorym bylem, nie mialem klawiatury , wiec mysle, rozkminiam i za cholere nic mi do glowy nie przychodzi.
Jak na drugi dzien zalogowalem sie i zobaczylem powod to o malo z krzesla nie spadlem

Jako ze Zbychu drazyl dlaczego i oczywiscie odpowiedzi nie dostal ,to napisalem wyjasnienie.
Myslalem ze osobnik ktory mnie zbanowal, zobaczy ze przesadzil.
Oczywiscie nic z tych rzeczy - wyjasnienie zniknelo po 5 minutach a ban jak byl , tak pozostal.
A oto i one, zebyscie widzieli za co czlowiek co dopiero co dorwal sie do wladzy , daje bany komus kogo nie lubi.

http://i35.tinypic.com/256sflw.jpg

Chcialem dodac pana do ignor listy, jak widac sie nie dalo ale z mojej strony, zadnej z nim dyskusji na jakikolwiek temat, nie bedzie.

ps. a ogolenie to zal mi Omleta bo chyba juz tu nie zaglada a o swoich banach to chyba moglby 3 tomowa knige napisac.

ps2, a z tym przeklinaniem to na serio jest totalny zakaz? kurcze ,bez przegiec.Jezyk bez przecinkow traci kompletnie sens.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.07.2008 o godz. 18:08.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując