jachting napisał(a):

Nie tylko pajac ale i błazen ,takie słowa już padały .
Język,językiem ,parę lekcji ku lepszemu oporowaniu słowem by mu się na pewno przydało. Moim zdaniem on sie dostosowuje do poziomu Polskiej polityki, ale ogólnie jego akcje mają jakieś racjonalne przesłanki.
Sztuczny penis, straszne , użył tego rekwizytu aby zwrócić uwagę na złe praktyki,akurat chodziło o gwałt na kobiecie ."Jestem Gejem,jestem z Sld" ,dno ....
Nie podchodzi to pod poprawność polityczną ? Tylko co to k...... jest ,małpy w sejmie pod jakąś przykrywką codziennie się smarują ,kombinując co ty by odwalić .
A że Pis najlepiej czuje się w takim bagnie i tak to wszystko wygląda jak wygląda,większych uwag do Polikota nie będę miał.On mówi o rzeczach o których myśli wielu Polaków
|
To mi argument... Na podobnej zasadzie mozna powiedziec, ze Lepper tez mowil o rzeczach, o ktorych myslalo wielu Polakow... Co wiecej, w niektorych kwestiach - unfortunately - mial chlopina racje, dopoki nie wplatal sie w "gigantyczna" afere

Tu nie chodzi o to, czy komus przydalyby sie lekcje lepszego operowania slowem,tu chodzi wlasnie o takie poglady jak Twoje,jakoby PiS najlepiej czul sie w jakms bagnie... Bo w niczym nie ustepuje mu tu ani PO,ani SLD,ani PSL. We wczorajszym artykule Ziemkiewicza bardzo dobrze jest opisany Tusk,jako mistrz usmiechu i kopniaka pod stolem. Wystarczy obejrzec jego ostatni programz Lisem..
Jeszcze jedno : sikam na poprawnosc polityczna.Dla mnie pasowaloby tu raczej okreslenie : relatywizm.
Jesli twierdzisz,ze uzyl rekwizytu,by spostponowac gwalt na kobiecie, to zapomniales(?) dodac, ze chodzilo tu o afere w jednostce policyjnej. Zas sam Palikot nie omieszkal z tragedii kobiety i ze zwyklego bandytyzmu policjantow zrobic afery politycznej, jak to tez ta policja zle nie pracuje pod rzadami Wiadomo Kogo... Tak robia wszyscy politycy,fakt,dlatego obrzydza mnie tu i Kaczynski, i Tusk, i Ziobro, i Komorowski, i Napieralski, i Pawlak itd. Przypisywanie im cnoty w tych dzialaniach jest dla mnie mentalnym zdziecinnieniem...