|
Witam ,
Winnym całej tej sytuacji jest oczywiście PZPN. To jest przerażające,że związek nie potrafi wykształcić jakichkolwiek procedur i jest nieudolny decyzyjnie. . Relikt komunizmu ,który zatruwa polską piłkę nożną i nie może się oczyścić. Bez zewnętrznej ingerencji i pozbawienia tych ociężałych umysłowo aparatczyków władzy nie ruszymy z miejsca. O tym ,że prokuratura wrocławska prowadzi śledztwo wielowątkowe Listkiewicz wie od dawna ale te całe medialne gadanie o chęci współpracy z wymiarem sprawiedliwości do zwykła ściema. Jakakolwiek kooperacja jest dla Misia i przydupasów traktowana jak zło konieczne. Co oni się wczoraj urodzili ? Jak tak dalej pójdzie z tymi odwołaniami to jutro się obudzimy i przeczytamy :
"GARBARNIA SZCZAKOWIANKA JAWORZNO W EKSTRAKLASIE". PKOl podjął decyzje na ostatnią chwilę i s.......ili ****a decydenci na wakacje co za ****a bagno. Nie dziwi mnie przy takiej skali niepewności i gnoju brak sponsora tytularnego. Brak jasnych procedur w kwestii wymierzania kar i odwołania , degrengolada czasowa i cała ta rozlazłość jest strasznie w****iająca. A Misio znowu w wywiadzie powie w sprawie swojej dymisji "no co ja na to poradzę ,że uefa mnie chce".
Niedługo to się będą odwoływać do Polskiego Związku Pszczelarzy i Producentów Miodu... co za kraj ****a. Polska w UNII.
|