PoloniaDumaStolicy napisał(a):

Ty nie rozumiesz o co chodzi. Dlaczego nie chodzicie na mecze CWKS Legia? Przeciez to tam gra druzyna z nazwa, ktora skandujecie na wyjazdach albo skandowaliscie jeszcze nie tak dawno u siebie.
PS: no ciekawe z tymi opisami... Widzialem moze z 5 czy 6. I to jest, co trzecia osoba? W opisie nie mam nazwy Legia, wiec cos musi byc na rzeczy. Nie moja wina, ze razem z Lechem uwazacie sie za pepek swiata. Ale juz niedlugo rzeczywistosc sprowadzi Was brutalnie na ziemie.
|
nie odpowiedziałeś na zasadnicze pytanie, które zadałem. I jak tu można dyskutować?
Poza tym przecież napisałem Ci, że CWKS nadal ma swoje udziały w KP Legia. A Polonia(stara) , jak wynika z wypowiedzi Kolatora, nie będzie miała nic wspólnego, z tą nową Polonią(?). Tak wiem, zaraz napiszesz, że co Cię obchodzą słowa Kolatora. Tyle, że on widział te wszystkie dokumenty i wie co mówi

I jeszcze raz- jest różnica między wejściem udziałowca, a połączeniem klubów. I tylko wy twierdzicie inaczej

A, no i możesz rozwinąć swoje ostanie zdanie? Będziecie nas straszyć z ziomalami z Grodziska czy jak?

Szczerze, to coraz bardziej rozumiem stosunek Wisły do Cracovii. Kiedyś się temu dziwiłem, ale teraz zaczynam chwytać o co chodzi
Ja tu o klubach i formalnościach z nimi związanymi, a ten tu mi zaraz o jakiś flagach, bitkach itp. Daj spokój, żenada. Dopisz jeszcze kilka linijek opisu o Legii. Wtedy będziesz cool. Inne kluby też piszą, że nie ma już Polonii, ale tak, to tylko Legia nie ma honoru. Motasz się w temacie że hoho (PS kibice Cracovii pisali, że jak Śląsk połączy się z Grodziskiem, to będą śpiewać Groclin Wrocław. Ciekawe jak zagrają z Polonią, co będą śpiewać:roll

Koniec tematu, wszyscy piszą 'x', a Polonia i tak napisze 'y'