Wyświetl pojedynczy post
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2008, 16:54
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
hmm bo większościowym udziałowcem jest ITI? Ty chyba nie wiesz o czym my tu piszemy. CWKS chce od większościowego udziałowca kasy za korzystanie z herbu. Odpowiedź mi na jedno pytanie- dlaczego KP Legia nie musiała odkupywać tradycji od CWKS? No ciekawe dlaczego, pomyślmy PS i czy Legia łączyła się z jakimś innym klubem? Człowieku, mylisz pojęcia. Co innego wejście udziałowca do klubu, a co innego fuzje czy przejmowanie klubu przez klub ITI zrobiło to samo z Legią, co Telefonica z Wisłą(Wisła też zmieniła wygląd swojego herbu jakbyś nie zauważył)- wszedł po prostu właściciel. Ale skoro nie widzisz różnicy, to już nie moja wina. Za 50 zł są porady prawne w niektórych kancelariach, zapłacisz, a oni Ci wszystko wyjaśnią co i jak. Pozdrawiam i narka

PS widzę, że upodabniasz się do ziomali z polonijnego forum, co 3 osoba ma opis związany z Legią(aż takie kompleksy? Bo jak to inaczej nazwać? Może pomożesz?)
Ty nie rozumiesz o co chodzi. Dlaczego nie chodzicie na mecze CWKS Legia? Przeciez to tam gra druzyna z nazwa, ktora skandujecie na wyjazdach albo skandowaliscie jeszcze nie tak dawno u siebie.

PS: no ciekawe z tymi opisami... Widzialem moze z 5 czy 6. I to jest, co trzecia osoba? W opisie nie mam nazwy Legia, wiec cos musi byc na rzeczy. Nie moja wina, ze razem z Lechem uwazacie sie za pepek swiata. Ale juz niedlugo rzeczywistosc sprowadzi Was brutalnie na ziemie.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując