Mareq napisał(a):

Co drugim swoim publiczno-politycznym zachowaniem w ,,realu" i co drugą swoją notką na blogu . Oczywiście także wspaniałym wynikiem na konserwatywnym Podkarpaciu .
|
Zacytuj go z łaski swojej, i wykaz te kompromitacje.
Cytat:
Napisałem Miroslav i od razu skojarzenie z helumatami . Dowcip roku 
Głodnemu chleb na myśli , tyle jeżeli chodzi o temat imion .
|
A z kim?
Mają Szwaby w alfabecie "ł"?
Cytat:
|
A jeżeli chodzi o poprawność pisowni , to najpierw zacznij pisać poprawnie nazwę kontynentu który zamieszkujesz a później zajmij się wypominaniem .
|
Alez gdy pisze o
kontynencie to uzywam własciwej nazwy - gdy mam na myśli to gówniane pseudopanstewko zwane UE - używam adekwatnej nazwy.
Na dzisiaj tyle - jutro (tj. w piątek) obiecuje popisac/poodpowiadac o ile znowu mi coś nie wypadnie.
Kanclerz Niemiec zabiera nam Kijów
Niemcy próbują przejąć od Polski pałeczkę w unijnej polityce wschodniej. W ubiegłym tygodniu konflikt Gruzinów z popieranymi przez Kreml separatystami z Abchazji i Południowej Osetii próbował łagodzić szef niemieckiej dyplomacji. Wczoraj Angela Merkel zaproponowała Ukraińcom status członka stowarzyszonego z Unią Europejską, wchodząc tym samym w obszary do tej pory tradycyjnie zarezerwowane dla Warszawy - pisze DZIENNIK.
Moze trza zacząc powoli na powaznie mysleć o "propozycji" Włodziemierza Wolfowicza...?
ps.
Ale oczywiscie najwazniejszym wydarzeniem sa igrzyska dla ludu w postaci szopki w sejmie..