Mareq napisał(a):

...Widziałem i co to zmienia ?
Palikot wczoraj nazwał prezydenta chamem i ze względu na to dzisiejszych wydarzeń nie można zaliczyć do błazenady ? ...
|
W cudzym oku źdźbło dostrzegasz, a u swoich belki nie widzisz...
Przypomnij mi po raz który z koleji błazen Paliknot nabluzgał głowie polskiego Państwa

Jaka jest granica percepcji PO, po której przekroczeniu jego błazenada przynajmniej pod szyldem rządzącej partii zostanie zakończona

Może dopiero kiedy do reszty mu odbije i ogłosi nagrodę za głowę L. Kaczyńskiego (przecież wyraźnie powiedział, że należy go jak najszybciej usunąć ze stanowiska Prezydenta) PO usunie go ze swoich szeregów
Mareq napisał(a):
|
...Na czym ta moja zmienność polega ?...
|
Widzisz jakoś nie przypominam sobie abyś protestował w momencie gdy posłowie PO bronili swojego koleżki klubowego Waldy Dzikowskiego przed odebraniem mu immunitetu. Nie kojarzę też Twoich protestów na (nie tak dawne jeszcze) określenia wobec rządzącego wówczas PiSu ze strony posłów PO typu "Stasi, Securitate" etc.
Jakoś dziwnie pomijasz w tej chwili "ręczne sterowanie" w tej sprawie ze strony obecnie rządzących. Jak choćby nakłanianie prokuratora do złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa przez ministra Ziobrę, czy też wczorajszo/dzisiejsze wydarzenia z nagłym przełożeniem posiedzenia komisji i z niepoinformowaniem Ziobry o posiedzeniu, na czele.