Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2008, 21:11
Hmm w życiu nie myślałem, że kiedykolwiek wystąpie jako "adwokat leśnych ludków" z Miodowej, ale jak widzę komentarze powyżej to z deczka zdzierżyć nie mogę... przecież w dniu dzisiejszym to decyzja Trybunału Arbitrażowego przy PKOL anulująca karę degradacji Widzewa i wstrzymująca karę degradacji Zagłębia Lubin jest tak naprawdę przyczyną tego bajzlu. Rzecz jasna do tej decyzji (wg. mnie skandalicznej w obliczu dowodów korupcji, jakie przedstawiła wrocławska prokuratura) dopasowały się także "misie" z PZPN-u nakazując Jadze i Piastowi rozegranie barażu, lecz nie zmienia to faktu, że głównym winowajcą w tym przypadku jest ta śmieszna instancja odwoławcza przy PKOL.
A właściwie tym głównym winowajcą jest tzw. "gruba kreska", która spowodowała, że polski sport jest wciąż jednym z bastionów komunistycznych pseudodziałaczy i to nie tylko w piłce nożnej, ale i w innych dyscyplinach (choćby to co się w chwili obecnej dzieje w koszykówce woła o pomstę do nieba), a także i w samym PKOL (gdzie prezesem jest b. pzpr-owski aparatczyk niejaki Nurowski).
Odpowiedz cytując