Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2008, 20:27
Zazwyczaj jestem powściągliwy i staram się podchodzić z dystansem do dziwnego świata który mnie otacza. Ale jestem "czynnym i praktykującym" kibicem i sorry -szlag mnie trafia jak widzę co wyczyni (nie chciałbym być zbanowany) ta parszywa i bezczelna banda przyspawanych do koryta matołów, łapówkarzy kompletnych amatorów i oszustów chciwych na kasę i stołki. Dzisiejsze decyzje to już chyba szczyt szczytów inieudolności.Sądzę że to dopiero początek, i wielkie jaja dopiero się zaczną.Sytuacja dojrzewa do tej z czasów Dziurowicza i bandy kiedy kibice musieli wziąć sprawy w swoje ręce (Listkiewicz był wtedy zbawcą he he he). Taka liga i taki "sport" nie ma NAJMNIEJSZEGO SENSU. I od czasu słynnego meczu z legią zaczyna być wstyd przyznać się do chodzenia na stadiony.

Polska "LIGA"jest 67 w światowym rankingu!, tuż za Bahrajnem! Pozdrowienia panowie Listkiewicze- jesteście naprawdę BEZKONKURENCYJNI wieeelkie brawa.

I jeszcze jedno, jak oszuści złapani za rękę, przyznający się w świetle kamer i w prokuraturze do korupcji , podlegający bezpośrednio pzpn mają czelność odwoływać się do trybunału w PKOL? wywalić gnoi z polskiej ligi i koniec tematu.

Ja tez jestem powściagliwy i nie banuje od razu. Nie pisz posta pod postem!
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 23.07.2008 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując