Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2008, 11:57
Cytat:
Zacznijmy Mareczku od tego, że Twoje wymigiwanie sie od sprecyzowania co oznacza zwrot - Europa patrzy, Unia rozumie - jest dla mnie zrozumiałe.

Tacy jak Ty używają tego typu wytrychów pojęciowych po to, żeby siać kompleksy wśród zwyczajnych ludzi i wymuszać uległość wobec propagandy - zagłębiając się w te wytrychy słowne możnabyłoby nieopatrznie stwierdzić, że opowiadasz bajki dla dzieci a tego bys przecież nie chciał.
Od niczego się nie wymiguję , to są jakieś Twoje fobie muszę z przykrością stwierdzić
Pisząc Polska mam na myśli rząd bądź prezydenta bądź parlament itp itd .
Pisząc Unia(vel Europa) mam na myśli parlament , komisję europejską , rade europejską , rade Unii itp itd .
Odnoszę się do instytucji mających pewne konkretne wpływy na funkcjonowanie w przypadku pierwszym Polski w przypadku drugim Unii .

Cytat:
w szczególności, gdy ktoś włazi z butami w moja prywatną sferę i sieje nienawiść wobec mojej filozofii życia
Nienawiść ? ?
Podaj mi przykład tego nienawistnego ingerowania w Twoją filozofię .

Dzisiaj na komisji regulaminowej warcholstwo do potęgi entej . Szkoda , że przewodniczący jest zbyt porządny żeby wziąć w ryzy tych pieniaczy . To sambo co właśnie możemy zaobserwować na komisji , to jest zło i nienawiść . Ziobrze nie przeszkadzał ,,sąd kapturowy" kiedy nie stawiał się w sądzie w związku ze sprawą którą wytoczył mu dr Garlicki . Teraz wielki lament , obłudnicy
Immunitet zostanie uchylony , zarzuty postawione , sąd osądzi . Jeżeli Ziobro nie zostanie uznany za winnego , to będzie to jego wielki sukces . Więc o co ten strach panowie szlachta z PiSu o co ten strach ?
Ostatnio edytowane przez Mareq : 23.07.2008 o godz. 12:00.