kacpergawlo napisał(a):

|
Widziałem wywiad, ale nie w gazecie, a telewizji, a wątpie, żeby Mu głos podkładali.
|
W takim razie zwracam honor, przyznam, że nie oglądam telewizyjnych serwisów sportowych.
kacpergawlo napisał(a):

|
No i to potwierdza, że wymysłem prasy nie był, tylko nas na nie go nie stać, albo Bednarz słabo negocjuje (skąd wiesz, która jest wresja, też nie znasz finansów Wisły)
|
To, że nie jesteśmy blisko porozumienia, nie musi oznaczać, że albo nas na niego nie stać albo Bednarz slabo negocjuje. Zauważ, że wbrew temu co wiele osób myśli, sprowadzenie zawodnika to nie jest kwestia dwóch telefonów i jednego faksu. Czołowe kluby największe transfery przygotowują czasem nawet cały rok, to co widzimy w mediach to przeważnie finalna faza negocjacji. Jeżeli byś zadzwonił i powiedział "Hej CSKA, mam tu 1,2 mln ojro, dajecie Nei'a i robimy dila." W odpowiedzi zostałbyś poinformowany, że CSKA oczekuje więcej. Jak to ktoś już zauważył, my chcemy kupić jak najtaniej, a CSKA chce jak najdrożej sprzedać, banalne ale prawdziwe, tak samo jak to, że do tanga trzeba dwojga, a w tym wypadku nawet czworga jeśli liczyć piłkarza i jego menadżera. Co więcej zauważ, że z doniesień z Bułgarii wynika, że CSKA wcale nie chce sprzedawać tego zawodnika.
kacpergawlo napisał(a):

|
No, ale jak mamy się tylko ocieraż o kręgi zaowdników kochający Wisłe to zostaną nam nasi juniorzy, których jednak wielu nie wychowaliśmy.
|
Nie przejaskrawiaj, oczywiście, że nie chodzi o to żeby opierać się o zawodników, którzy są od zawsze zdeklarowanymi fanami Białej Gwiazdy. Byłoby miło, ale realnie patrząc tak się nie da. Ale spójrz obiektywnie, czy chciałbyś mieć w Wiśle piłkarza, który na każdym kroku podkreślał jak to kocha Legię?
TRNKRN napisał(a):

|
Na transfermarkt.de Nei jest już w składzie Wisełki, kwota transferu 1,2 mln euro... Alez bujdy wypisują na stronach.. Nie uwierze póki nie zobacze, ale wierze w Bedarza. JJBG!
|
Dobra, przyznać się, który to zmajstrował?
EDIT:
piter116 napisał(a):

Ciekawe, póki co nie zerwaliśmy jeszcze negocjacji z CSKA, więc pewnie jeszcze trochę poczekamy