Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 22:38
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Unia jest świadoma , że nie da się wyrobić założonych norm wyłącznie na energii pochodzącej z wiatraczków .
To bardzo ciekawe , bo przymus państwowy oddziałuje na wiele aspektów życia codziennego . Jednak jako działalność terrorystyczną bym tego nie określał . Widzę , że Ty masz inne zdanie na ten temat . Rozumiem , że jest PRZYMUS i przymus

heh - czas najwyższy Mareczku abyś określił co kryje sie pod pojęciem - losowo wybrane:

1. "cała Europa patrzy"

2. Unia jest świadoma

Chodzi o słowa - Europa, Unia

Co do przymusu - to oczywiscie, że przymus powoduje nieszczęścia. Gdy dotyczy on spraw fundamentalnych jest terroryzmem - w ZSSR teżg łównym wrogiem ludzkości była wiara i tępiona była pod PRZYMUSEM - myslisz, że Lenin nie miał wspaniałej wizji swiata bez wojen?

Zadziwiasz mnie - tak zaślepionego w lewacką wizje dobrobytu jeszcze nie spotkałem

- no no Mareczku - teraz spojrzałem na podpis - proszę wyjśnij - co to za złote gwiazdy na wyżynie?
Ostatnio edytowane przez sambo : 22.07.2008 o godz. 22:43.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43