Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 20:29. Co robić w trakcie bana?
Zainspirowany tym pełnym dramatu postem:
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie za, które dokładnie posty otrzymałe niedawno 2 dniowego bana? Dostałem tylko informacje, żeby w teamcie o transferach pisać o transferach, dlatego pytam o jakie dokładnie posty chodzi, bo nie che poowtórzyć błedu, bo te 2 dni były ciężkie .
chciałem zapytać, jak spędzacie czas podczas bana? Niestety bany chodzą po ludziach jak turyści po Rynku i nigdy nie wiadomo na kogo trafi, bo jak wiadomo, moderatorzy są lekko nieprzewidywalni.

Czy po banie odczuwacie ulgę, że w końcu mam szanse porzucić uzależnienie, czy może rozpacz, że musze sprawdzić w googlu czy sa inne strony w sieci(jak to się robi!). A może przypominacie sobie o istnieniu świata poza kompem? Są tacy twardziele?

Mam wrażenie, że czasami podstawą jest granie w FM i po powrocie odczuwa sie potrzebę szybkiego dzielenia odkrytymi talentami. widzano również czasami skłonności, do podrabiania dokumentów i próbę 'nowego życia'.

a i jeszcze jedno: czy kiedykolwiek dostaliście słusznego bana ?
Zapraszam znajznamienitszych eksbanitów do dyskusji

ps. moderatora można zbanować
ps2 jak sie nie sprawdzi, to wyleci

edit

Cytat:
niektórym moderatorom wychodzą idealnie bany za poglądy i to długoczasowe bany ...

cieszysz się wtedy premierze?
słyszałem pokątnie, że za pisanie głupot niektórzy moderatorzy mają zamiar banować natychmiast. Podobno bez względu na poglądy.
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 22.07.2008 o godz. 20:45.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując