kacpergawlo napisał(a):

|
Co do Pawłowskiego to On sam o tym mówił.
|
Rozmawiałeś z nim? Rozumiem, że przeczytałeś artykuł, w którym redaktor albo powoływał się na słowa Pawłowskiego, albo przytaczał jakąś jednozdaniową wypowiedź. W tym okienku takich "wywiadów" widziałem kilkanaście, większość z nich wzajemnie sobie zaprzeczała. Przykład Iwański- według jednych był jedną nogą w Wiśle, według drugich Wisła nie złożyła oferty. Oba artykuły poparte wypowiedziami piłkarza. Dalej, czytałem "wypowiedź" Jodłowca wg, której miał wsiadać w samolot i wracać ze zgrupowania do Polski, bo tak mu kazał klub. Naprawdę Sobolewski nie zaprzestał udzielania wywiadów bez powodu.
kacpergawlo napisał(a):

|
Sprawe Nei potwierdził sam Bednarz (chodzi mi tylko o to, że w ogóle są/byli nim zainteresowani).
|
Potwierdził dzisiaj i powiedział, że nie jesteśmy blisko porozumienia, co nie oznacza, że porozumienia nie osiągniemy. Przez tydzień mógł być wymysłem prasy i było dobrze, a jak zainteresowanie się potwierdza, to już jest źle.
kacpergawlo napisał(a):

|
(...)ale sprawa Pawłowskiego jest już przesądzona, Lewandowski też przeszedł koło nosa.
|
Też tak myślę, ale nie jest to owocem braku zainteresowania ze strony Wisły, tylko tego, że Pawłowski kibicuje Legii, tak jak i Majewski i Lewandowski, te transfery z miejsca były trudne, wręcz nierealne właśnie z tego względu.
kacpergawlo napisał(a):

|
Dlatego jak nie ma kasy to po co nam spec od transferów, bo nawet najlepszy dytrektor sportowy za 0 zł Ronaldinho by nie kupił.
|
Pamiętam jak zimą dwa lata temu był lament, że nie mamy dyrektora sportowego.