Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 18:44
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Co do Pawłowskiego to On sam o tym mówił.
Rozmawiałeś z nim? Rozumiem, że przeczytałeś artykuł, w którym redaktor albo powoływał się na słowa Pawłowskiego, albo przytaczał jakąś jednozdaniową wypowiedź. W tym okienku takich "wywiadów" widziałem kilkanaście, większość z nich wzajemnie sobie zaprzeczała. Przykład Iwański- według jednych był jedną nogą w Wiśle, według drugich Wisła nie złożyła oferty. Oba artykuły poparte wypowiedziami piłkarza. Dalej, czytałem "wypowiedź" Jodłowca wg, której miał wsiadać w samolot i wracać ze zgrupowania do Polski, bo tak mu kazał klub. Naprawdę Sobolewski nie zaprzestał udzielania wywiadów bez powodu.

Sprawe Nei potwierdził sam Bednarz (chodzi mi tylko o to, że w ogóle są/byli nim zainteresowani).
Potwierdził dzisiaj i powiedział, że nie jesteśmy blisko porozumienia, co nie oznacza, że porozumienia nie osiągniemy. Przez tydzień mógł być wymysłem prasy i było dobrze, a jak zainteresowanie się potwierdza, to już jest źle.

(...)ale sprawa Pawłowskiego jest już przesądzona, Lewandowski też przeszedł koło nosa.
Też tak myślę, ale nie jest to owocem braku zainteresowania ze strony Wisły, tylko tego, że Pawłowski kibicuje Legii, tak jak i Majewski i Lewandowski, te transfery z miejsca były trudne, wręcz nierealne właśnie z tego względu.

Dlatego jak nie ma kasy to po co nam spec od transferów, bo nawet najlepszy dytrektor sportowy za 0 zł Ronaldinho by nie kupił.
Pamiętam jak zimą dwa lata temu był lament, że nie mamy dyrektora sportowego.
Odpowiedz cytując