Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 18:01
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
No ja mam do niego tyle, że jak do wydania jest 0 zł to nam nie potrzebny człowiek od transferów. A, że jednak coś mamy to móglby lobbować Pawłowskiego (będzie za friko), Hernaniego (też za friko), a nie czarować Neiem, jak wie, że nik 1 mln euro na stół nie rzuci.
Podstawowy problem naszego społeczeństwa polega na głupocie, tzn nieumiejętności interpretacji i rozumienia tekstu pisanego.
Dlaczego sądzisz, że Bednarz nie lobbował/ nie lobbuje Pawłowskiego i Hernaniego? Bo gazety o tym nie piszą? Transfery klubu to tajemnica handlowa, której kulisów przeważnie nie ujawnia się nawet po zakończeniu negocjacji, gazety opierają się jedynie na domysłach i przeciekach. Taki np. Kallon miał trafić najpierw do Wisły, potem do Crvenej Zvezdy, a nadal pozostaje bez klubu. Jodłowiec był już w Wiśle na 99%. Mam przypomnieć inne Pitbulle, Polaki itp. ?
Po pierwsze, jeżeli jakaś gazeta twierdzi, że Wisła się kimś interesuje, to to nie musi być prawda.
Po drugie, jeżeli żadna gazeta nie pisze, że się kimś interesujemy, to nie oznacza, że się nim nie interesujemy. Dla przykładu temat Neia wyśledziły media bułgarskie, a nie polski.
Przestańcie utożsamiać słowa mediów ze stanowiskiem klubu.
Odpowiedz cytując