Wyświetl pojedynczy post
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 10:45
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Już niedługo może się coś wyjaśni bo: " Prezydent Aleksander CSKA Tomov zjawi sięi dziś na konferencji prasowej 15:00 am w hotelu Hilton, gdzie powinny wyjaśnić ostatnie wydarzenia wokół klubu."

Osobiście nie za bardzo wierzę w te zainteresowanie Arabów, wydaję mi się że były trener CSKA ma po prostu sentyment do tego klubu i chce im pomóc wynegocjować jak największą cenę za Brazylijczyka. Dziwne jest to że dzień po informacji związanej z Wisłą pojawia się informacja o Arabach. Rozmawiałem także z jednym z kibiców CSKA i mówił mi że nie ma szans aby Nei poszedł gdzieś do Azji. Powiedział mi że Nei zawsze chciał grać w europie.
Z tego co ja czytałem - ta konferencja ma chyba dotyczyć jakichś sensacyjnych faktów dotyczących przyczyn zapaści finansowej CSKA i była już zapowiadana końcem ubiegłego tygodnia. Nie sądzę, żeby mówili coś o transferze Nei.

Co do zainteresowania Arabów - być może masz rację, ale dla mnie dość wiarygodnym wydaje się być to, że chce go ściągnąć jego były trener, który wie na co go stać. Coś jak Franek Smuda w Polsce, który gdzie nie poszedł - ściągał swoich.

Tak czy inaczej - zostaje nam obserwować i komentować

pozdrawiam
Odpowiedz cytując