Wyświetl pojedynczy post
paulo2907
Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2008, 21:03
Pierwszy odcinek magazynu w TVP2 zrobil na mnie lepsze wrazenie niz to czym przez 3 lata raczyl nas TVN. Zobaczymy jak bedzie dalej... Na plus na pewno Szczesny - jego blyskotliwosc i bezstronnosc beda duzym atutem tego programu. Jak ktos powiedzial, lepiej byloby gosci ograniczyc do dwoch (Szczesny plus jeszcze jeden dziennikarz). Szostek takze spisal sie bardzo dobrze, punktujac bledy sedziego (pamietamy jak w TVN przechodzili do porzadku dziennego nad bledami na korzysc Legii, a rozdrabniali te na korzysc Wisly). Prowadzacy tez spisali sie pozytywnie. Raczej oczekiwalem takiego skladu, bo jednak tzw stara gwardia produkuje sie przy pojedynczych meczach wiekszego kalibru niz codzienne rozgrwyki ligowe. Zasatanowilbym sie nad dalszym zapraszaniem Kolodziejczyka i Zielinskiego. Pierwszy ze wzgledow wizualnych, a drugi jest zbyt "warszawski". Wystroj studia i tempo programu faktycznie nieco na minus. Brakowalo mi piosenki, do ktorej jednak przywyklem. Nie podobaly mi sie tez zlosliwe uwagi na temat Polonii Bytom i Piasta - to bylo cokolwiek niesmaczne. Na przyszlosc powinni stonowac pod tym wzgledem. Co by jednak nie powiedziec, ciesze sie, ze nie musialem juz sluchac "glebokich analiz" Tuzimka. W kazdym razie prawdziwym testem na obiektywizm programu bedzie pierwsza porazka Legii.
"Trenerzy są bohaterami albo przegranymi. W tym zawodzie nie istnieje nic poza tymi dwoma stanami."
Elmedin Omanic
Odpowiedz cytując