Zbychu napisał(a):

Ja tylko stwierdziłem fakt.
PS
Twojego podpisu pod postami sambo chyba nic nie przebije
|
jaki fakt stwierdzasz? Nie wiem co jesz ale ogranicz to.
Stabilizacja - wolne żarty- poszukaj na youtube reklamówek wyborczych - później popatrz na 10 punktów programu PO. Później przeczytaj expose Tuska a na końcu zastanów sie co oznaczać moze budowa II Irlandii i cud gospodarczy - i czy to jest stabilizacja.
Nie masz 15 latek - to, że ten cyc z podpisu jest najgorszym premierem i do tego gówno robi, i to tak skutecznie, że juz wymazał Ci z pamieci całkiem niedawne czasy i skłonił Cię do bredzenia totalnego o stabilizacji to zupełnie co innego. To jest naprawdę przerażające - jestem ciekaw ile jeszcze trzeba nic nie robić, żeby Tobie podobni dali se siana, przestali sie interesować polityką i w następnych wyborach siedzieli na dupie i oglądali TV zamiast isć do urny
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43