|
Eee nie ma się co się przejmować. Wynik mnie nie zdziwił ale zdziwiło mnie to że Kubik nie wiedział co się stało! Przeważnie rzucał że coś nie tak z bolidem etc. a teraz nie wie?
Bmwu ma wolniejsze auta niż mc (to a propo straty pozycji na rzecz kovalainena). A cała reszta to wynik SC i strategi przyjętych już na początku wyścigu dla heidfelda i pigueta. Oczywiście początek wyścigu Robert pojechał świetnie trafiając na 4 pozycję.
Nie rozumiem dlaczego przepraszano hamiltona? Gdzie jego team popełnił błąd? Czy przepraszali go za to że wezwali kovalainena na pit stop a nie jego po wypadku glocka? Miał mniej paliwa to go wezwali i tyle. Jak zresztą potem widzieliśmy kovalainen miał tak dobre serce że nie utrudniał życia swojemu koledze z teamu i po prostu go przepuścił!
Aż żal było patrzeć jak hamilton spycha rywali poza tor licząc na to że nikt się nie odważy nie ustąpić mu. Mam nadzieje że ktoś przywoła go do porządku postępując z nim w ten sam sposób. Niech ktoś go wreszcie wyprzedzi! Nawet na zwykłej wiejskiej drodze;-)
Oczekuję zmiany na podium. Niech się chociaż Ferrari postara.
|