Też mam nadzieję, że zobaczymy jak się prezentuje w barwach Wisły, i w tym przypadku liczę, że nie będzie półbogiem, a Bogiem
1. To sparingi, wiem, że byli lepsi brzmi fajnie, ale wiadomo to sparing; różne okresy przygotowawcze, rózne 11, ćwiczenie taktyki... W drugim meczu (w późniejszej fazie przygotowań) już nas nie ograli.
2. Lepiej... Czymś musieliśmy go skusić... Więc: sznasa na grę w lidze mistrzów (iluzoryczna, ale jednak), wyższe zarobki (prawdopodobnie), stabilne wypłaty (tu Wisła jest zawsze perfekcyjna), lepsza liga (ale to prywatne zdanie, kóre nie podlega szerszej dyskusji), trochę bardziej rozwiniety kraj. Co z tego, że CSKA oferowała mu 250 tyś euro, skoro nie wypłacała mu pieniędzy...
3. Średniaki... Raz robią klepsze transfery, raz gorsze, ale wciąz to właśnie nasza liga... Do potentatów w tych krajach nie mam zamiaru nas porównywać, byłoby to co najmniej samobójcze. W najlepszych tureckich klubach Nei moze załapałby się do drugiej drużyny (ale to tylko może).
4. Podobnie może być teraz. Rzadko kiedy mamy potwierdzenie kwot płaconych za piłkarzy, więc nie wiemy ile tak naprawdę Wisła daje na Nei.