gdsmk napisał(a):

(ale etatowym reprezentantem to on nie jest, chyba chciales napisac epizodyczny )
|
Przyznaję się to błędu
arti napisał(a):

|
Powinniśmy grać 4-4-2 moim zdaniem.
|
Też byłem sceptyczny do ustawienia 4-5-1, ale w meczu z Liverpoolem nie poznałem Wisły (w pierwszej połowie). Ustawienie z jednym napastnikiem sprawdzało sie świetnie. Naprawdę byłem zaskocczony, dlatego mam nadzieję, że Skorża nie zrezygnuje i dalej będzie próbował to ustawienie. Zresztą było bardziej ofensywne niż 4-4-2, gdyż Boguski wchodził jako prawy pomocnik do środka, podobnie jak Jirsak, który jako ofensywny pomocnik (lub podwieszony napastnik, wg mnie to niemal to samo), przy akcjach ofensywnych pełnił rolę wchodzacego z drugiego pola napastnika. Wszystko wyglądało pięknie.
nesta napisał(a):

|
Co to ma do rzeczy ile ma lat ? Niech ma nawet 33 i jest dobry to mozna za niego ten milion Euro zaplacic. Bo albo patrzy sie ekonomicznie liczac, ze mozna bedzie na nim w przyszlosci zarobic albo patrzymy na poziom sportowy Wisly teraz i przez najblizsze lata.
|
W kontekście Wisły to niestety ma duże znaczenie:( Na transfery musimy patrzeć przez pryzmat ekonomiki (kupić, wypromować sprzedać i zarobić). jesteśmy klubem, którego zarobek z transferów jest jednym z najistotniejszych elementów rozwoju. Niestety... Dlatego transfery, takie jak Neiego, muszą być dokładnie przemyślane...