Wyświetl pojedynczy post
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2008, 12:16
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale ja po prostu nie wierzę, że Skorża posadzi Brożka na ławce. Po odejściu Dudki, to nasza największa gwiazda, król strzelców obecnego sezonu i jakby na to nie patrzeć reprezentant Polski (choć etatowy, ale jednak).

Brożek ma wady (zresztą, który piłkarz ich nie ma), ale chyba kazdy widział jak gra Wisły wyglądała bez niego (dla mnie totalna mizeria), więc trudno spodziewać się, żeby właśnie Brożka posadzić na ławie...
Zgadzam sie, jak dla mnie nie ma szans, zeby Brozek usiadl na lawie. Pamietam jak gralismy w PP chyba z GKS Tychy, i wystawilismy bardzo dobry sklad, ale bez Brozka. GKS dzielnie walczyl, ale w momencie gdy Pawel wszedl, strzelil chyba gola i wygralismy. Po meczu jakis pilkarz z Tychow powiedzial "Pawel Brozek to dla nas pilkarz z innej planety - technicznie, szybkosciowo - pilkarsko". Zreszta bylo to widac w finale PP z Legia - jego brak.
(ale etatowym reprezentantem to on nie jest, chyba chciales napisac epizodyczny )

Jednak jesli Nei przyjdzie, to faktycznie nastepuje ciekawe zagadnienie - 4-5-1 albo powrot do 4-4-2. Bo nie sadze by Skorza przestawil Neia lub Brozka na podwieszonego, lub zrezygnowal z Mauro/Sobola.

Wg was 1mln € to dobra cena za Neia ? Faktycznie, jak na Wisle to dosc duzo...

PS. A Barreto wreszcie wrocil ?! To jest lewy obronca, ktory moze przebojem wskoczyc do jedenastki...
Odpowiedz cytując