Wyświetl pojedynczy post
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2008, 21:26
Nooo, mecz sie skonczyl, mozna pogdybac ^^. Pierwsze co ansuwa mi sie na mysl to Niedzielan. Powinien sie zastanowic czy nie zapisac sie do Hools'ow po tym co dzisiaj wyprawial. Oprocz cwaniactwa i szukania zadymy nie pokazal nic : < Kolejni do odstrzalu. Kmiecik - toz to parodia. Jakims dziwny trafem pilka mu sie odbila od glowy no i wpadl gol. Najbardziej podobalo mi sie jego przyjecie z poczatku meczu... Dokladnie jak znany wszystkim Rasialdo. Jedzmy dalej. Dawidowski - niestety, ale on juz powinien odejsc ; / Nie reprezentuje poziomu wystarczajacego nawet na ME. No i na koniec ten kiks Mauro, troche szkoda, ale nie co zbytnio go winic, bo gral za dwoch. A teraz moze o lepszych elementach naszego zespolu ^^ Najbardziej w oczy rzucal sie Maczynski i Malecki. Bardzo dobry mecz rozegrali i zaryzykowalbym stwierdzenie, ze mogli by juz pomalu czesciej wystepowac w pierwszym zespole. Juszczyk - mimo, ze wedlug mnie zawalil obydwie bramki to kilka razy uratowal nam dupsko i pokazal, ze ma jakis potencjal. No i na koneic zostal nam jak zwykle dobry Cleber ; d Ja nie wiem skad on ma tyle sil, ale gral wspaniale. Szybko nie znajdziemy drugiego takiego obroncy. Postawa druzyny cieszy, mzoe wynik mniej, ale nie on jest najwazniejszy.

BTW. Co do Diaza. Ciekawie zagral tylko nie wiem czy on nie bedzie zaslaby fizycznie ; /
Odpowiedz cytując