Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2008, 22:17
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Nie kupię, bo nie mam na tyle. Gdybym miał, to bym się nie zastanawiał, ale to nie temat sci-fi. Kita chciał kupić - dawał 10 milionów Euro, dla Bogusława to było za mało.
A swoją drogą co? Żal jakbyśmy pograli trochę bez właściciela? Nawet w drugiej lidze? Chociaż sądzę, że Wisła ma na tyle wyrobioną markę, że ktoś do kupienia prędzej czy później by się znalazł i jedyne czego oczekuję od Bogusia, to żeby nie sprzedał klubu ogórkowi pokroju Ptaka.
I jeszcze raz - żeby nie było, nie mam nic do BC, mam dużo do jego sposobu zarządzania klubem - jeśli Boguś postawi na Wisłę (czyt. będzie budował bazy treningowe, będzie kupował piłkarzy o poziomie zbliżonym do tych, których sprzedaliśmy) to ja postawię na Bogusia, póki co jednak na to się nie zanosi.

A powiedz mi, która z drużyn Liverpool, Arsenal, Celtic, Real, Lyon, Inter - nie zagrała ani razu w ciągu tych 11 lat w LM?
Człowieku trochę szacunku dla człowieka dzięki któremu zdobyliśmy m. in. 6 Mistrzostw Polski. Gdyby ta osoba to Wisła grałaby obecnie maksimum w 2 lidze, o ile w ogóle by jeszcze istniała. Pan Bogusław Cupiał to Wiślak który kocha Wisłę tak samo jak ja i ta rzesza kibiców gotowa oddać za ten klub życie. Jeżeli ktoś chcę się czepiać o długi, to są one tylko zabezpieczeniem pana Bogusława. Natomiast Boguś to chyba jakiś twój kolega z piaskownicy. Natomiast zarządzanie jest obecnie kwestią rady nadzorczej, właściciel jest tylko i aż dobrodziejem i sponsorem.

PS. Nie wiem co tu się teraz dzieję, widzę czterech banitów na jednej stronie Mam nadzieję, że mnie ten los uniknie. Jakby szanownemu Moderatorowi coś nie pasowało w moim poście proszę go usunąć bez bana.
Odpowiedz cytując