co do samej gry do wiadomo w pierwszej połowie gra była bliższa temu czego oczekujemy niż ta w drugiej połowie ,czy Zieńczuk pokazał że nie można na niego liczyć z trudnymi rywalami ? myślę że Marek w tym meczu zagrał całkiem poprawnie ,często schodził do środka ,miał chyba 1 (może więcej ) okazji do strzelenia bramki zabrakło trochę precyzji,dla niego to też zmiana sytuacji ze skrzydłowego który sie trzyma boku boiska na taki wolny elektron ,ciężko nazwać tą pozycje,zobaczymy co będzie dalej,narazie idziemy w dobrym kierunku ,oczywiscie nie obraziłbym sie gdyby przyszedł jeszcze wysoki napastnik i środkowy obrońca ,a może i jakiś środkowy pomocnik,co jeśli nie ? cóż daleki jestem od narzekania ,trzeba sie cieszyć z tego co sie ma , a ja jutro sie udam do Ostrowca podziękować chłopakom za dzisiejszy mecz i dodać otuchy młodym Wiślakom którzy pewnie wyjdą przeciwko I składowi Legii
Luu... napisał(a):

ale się afera zrobiła, ludzie naprawdę czekaciena jeden nie przychylny post żeby się na niego rzucić jak wygłodniałesepy ?
mi to lata (opinia tego kolesia) ja mecz oglądałem i mam swojąopinie, ludzie trochę luzu w podejściu do pewnych spraw, każdy widzi cochce....
|
gdyby wyraził swoja opinie w normalny sposób byłoby ok,ale koleś niby kibic Wisły a nie szanuje nawet nazwy swojego klubu,nie mówiąc już o piłkarzach