Wyświetl pojedynczy post
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2008, 16:18
"Cudze chwalicie, swojego nie znacie"

Nie Wam osądzać złej polityki. Wy jesteście tylko kibicami, Wy możecie co najwyżej włożyć 100% swoich sił w doping. Jest się kibicem po to aby wierzyć w swoją drużynę i ją dopingować, nie po to aby osądzać ruchy działaczy.

Sytuacja w tym temacie adekwatna do słabej formy Zienia dwa sezony temu. Wszyscy jechali po nim równo, obrażali go. W zeszłym sezonie nagle wszyscy kochali. Niektórzy są fałszywi i tylko osądzają, gdy coś pójdzie do przodu od razu z ich ust słowa "jak pięknie jest być kibicem Wisły". Otrząśnijcie się, najlepiej zamilknijcie. Jestem przekonany i wierzę głęboko że Wisła dokona jeszcze trzech wielkich transferów. Chcę przeczytać tu, na forum, jak przepraszacie za swoje krytyczne słowa.

Tyle. Gdybym był moderatorem to zamknąłbym ten temat na dwa tygodnie, lecz nie mi to osądzać. Przepraszam za ostre słowa.

Na koniec. Jest Mistrzostwo? Jest. Należy się cieszyć z tego co jest, bo gdyby nie dobre ruchy, to moglibyśmy zeszły sezon skończyć niżej niż na 8 miejscu. Byliście zapewne szczęśliwi jak był ostatni mecz sezonu, fetowaliście, świętowaliście. Teraz wieszacie psy.

Jesteś mądry? Wyłóż kasę, siądź za biurkiem, próbuj. Zobaczymy czy Ty błędów nie popełnisz.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 19.07.2008 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując