Wyświetl pojedynczy post
leo.w.starski
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2008, 08:19
Miło poczytać ze jeszcze paru rozsądnych ludzi nie wpadło w bagno czarnowidztwa i typowo polskiego piekła.
Małolaty podpuszczane przez pismaków atakują twórcę największych sukcesów Wisły w 100 letniej historii klubu.
Nikt nie pisze o przedłużeniu kontraktów z Pawłem Brożkiem,Arkiem Głowackim - niewątpliwie ważnych i pozytywnych wydarzeniach - tylko nie pasujących do sztucznie tworzonego medialnie obrazu klęski.
Podpisanie umowy z Salwatorem przedstawiono jako porażkę.20 razy w każdej prawie gazecie przedrukowano
bzdurne i tendencyjne zestawienie transferów Wisły. 50 razy napisano że Wisła poddaje bez walki ligę mistrzów.
Dlaczego ?
Ano dlatego że poprzedni sezon zabolał wszystkich nielubiących Wisły spod znaku pyry , elki i wiecznie pokrzywdzonej przez los craxy.
Ogromna przewaga punktowa , wręcz nokaut, to śni się po nocach pismakom z ps i innych wybitnych gazet.
Stabilizacja i spokój , to niezbędne rzeczy dla naszego klubu.
Mądry człowiek wie że w obecnym kształcie LM to tylko super losowanie i szczęśliwy przypadek może pozwolić klubom typu Wisła , Sparta Praga, Steaua itd awansować do grup.
Innym rozwiązaniem jest pomnożenie budżetu razy 10 a i to nic nie gwarantuje- vide Szachtar.
Ja sądzę że doczekamy się 2-3 transferów - przeprowadzonych spokojnie - za kwoty wynikające z logiki.
Kilku naszych wychowanków musi dostać szansę , ja stawiam na Kowalskiego jako "czarnego konia".
W kolejce są Małecki , Janik, Jeleń , Leszczak .
A panu Bogusławowi Cupiałowi radzę życzyć dużo zdrowia i wytrwałości...........
Gdzie twa korona amiko z Poznania , gdzie twoje mistrzostwo , pyro zaje..........ana
Odpowiedz cytując