Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2008, 14:47
Cytat:
A Wilno widziałeś? Przez pseudokibiców Legii klub by stracił europejskie puchary, a co za tym idzie pieniądze na 5 lat. Aż takie dziwne to to nie jest.
Ale od ścigania tych pseudokibiców jest policja, sądy. A tu ITI bawi się w wewnętrzną policję, która wrzuca zakazy wszystkim których zna, bo udzielają się w SKLW, czy Nieznanych Sprawcach czy mają jakąś tam ilość wyjazdów.

Cytat:
Chodzi mi o to, że powinno się chodzić na mecze wspierając swój klub, piłkarzy olewając zarząd. Zarząd to nie klub, klub to coś więcej.
Ciężko wspierać swój klub, bo pytanie czy to jeszcze jest Twój klub czy za 3 miesiące nie zmieni nazwy na ITI Warszawa, kiedy ludzie którzy prowadząc doping, tworząc oprawy, poświęcali lata dla tego klubu, nie mogą z tych sukcesów na boisku cieszyć się z Tobą.

Cytat:
Nie istnieje wolnosc bez granic wolnosci
Jasne, pytanie tylko gdzie owa granica będzie... Moim zdaniem to nie jest normalne traktowanie kibiców i wolność jest zbyt mocno ograniczona.

Cytat:
wiem jedno że Legia bez kibiców nie istnieje i tutaj tym protestem nie uderzacie w ITI tylko w piłkarzy i pokazujecie że piłkarze nie grają dla nikogo a oczekujecje od nich wyników. Zastanówcie sie...
Zawodnikom za to płacą, niezależnie czy grają pod dopingiem czy bez dopingu, w kontrakcie nie mają napisane że maja grać dobrze tylko w sytuacji, kiedy będzie doping. Piłkarze grają w tym momencie dla Waltera, poza tym grają dla Legii coś dla nich powinno to znaczyć.

Cytat:
spoko niech sie nie uginaja, to moze powalcza o majstra w 2025r.Nie nasz problem.
A ja bym powiedział, że w przypadku ugięcia się może to też być nasz problem i całej kibicowskiej polski. Bywają rzeczy ważniejsze od majstrów, poza tym co to za majster, kiedy nie możesz się z niego cieszyć z ludźmi którzy tworzą Legie kibicowsko.
Powód: przeniesienie...
Ostatnio edytowane przez Kurt : 18.07.2008 o godz. 14:59.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując