Cytat:
|
A Wilno widziałeś? Przez pseudokibiców Legii klub by stracił europejskie puchary, a co za tym idzie pieniądze na 5 lat. Aż takie dziwne to to nie jest.
|
Ale od ścigania tych pseudokibiców jest policja, sądy. A tu ITI bawi się w wewnętrzną policję, która wrzuca zakazy wszystkim których zna, bo udzielają się w SKLW, czy Nieznanych Sprawcach czy mają jakąś tam ilość wyjazdów.
Cytat:
|
Chodzi mi o to, że powinno się chodzić na mecze wspierając swój klub, piłkarzy olewając zarząd. Zarząd to nie klub, klub to coś więcej.
|
Ciężko wspierać swój klub, bo pytanie czy to jeszcze jest Twój klub czy za 3 miesiące nie zmieni nazwy na ITI Warszawa, kiedy ludzie którzy prowadząc doping, tworząc oprawy, poświęcali lata dla tego klubu, nie mogą z tych sukcesów na boisku cieszyć się z Tobą.
Cytat:
|
Nie istnieje wolnosc bez granic wolnosci
|
Jasne, pytanie tylko gdzie owa granica będzie... Moim zdaniem to nie jest normalne traktowanie kibiców i wolność jest zbyt mocno ograniczona.
Cytat:
|
wiem jedno że Legia bez kibiców nie istnieje i tutaj tym protestem nie uderzacie w ITI tylko w piłkarzy i pokazujecie że piłkarze nie grają dla nikogo a oczekujecje od nich wyników. Zastanówcie sie...
|
Zawodnikom za to płacą, niezależnie czy grają pod dopingiem czy bez dopingu, w kontrakcie nie mają napisane że maja grać dobrze tylko w sytuacji, kiedy będzie doping. Piłkarze grają w tym momencie dla Waltera, poza tym grają dla Legii coś dla nich powinno to znaczyć.
Cytat:
|
spoko niech sie nie uginaja, to moze powalcza o majstra w 2025r.Nie nasz problem.
|
A ja bym powiedział, że w przypadku ugięcia się może to też być nasz problem i całej kibicowskiej polski. Bywają rzeczy ważniejsze od majstrów, poza tym co to za majster, kiedy nie możesz się z niego cieszyć z ludźmi którzy tworzą Legie kibicowsko.