Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2008, 10:35
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
http://www.rp.pl/artykul/164324.html

Podziwiam Sikorskiego,że jeszcze wytrzymuje te nielojalne gierki Kaczyńskiego...
Zbychu nie rozśmieszaj mnie - ja wiem, że przed opublikowaniem tej "rozmowy" dokonale wiedzieałeś kto tu dobry a kto zły.

Bardzo mnie ciekawi co działoby się np. 2 lata temu kiedy Sikorski był jeszcze "po ciemnej stronie mocy" a prezydentem byłby Tusk - heh jestem przekonany, że i w takiej rozmowie wiadomo kto miałby racje w Twojej opinii .

Przytaczasz zmanipulowany bo niepełny zapis rozmowy.

Jeśli mówić o nielojalności to w tej hucpie pan Sikorski zbiera maksymalną ilosć punktów - nikt do tej pory ani Mężydły ani Bartoszewskie ani Boruewicze czy inne Niesiołowskie, nigdy nie okazali sie tak nielojalni i tak interesowni jak ten gościo ( no moze w kwestii interesownosci mozna byłoby o Borusewiczu wspomnieć, który dla stołka potrafi teraz lżyć swoją poprzednią robotę)
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43