Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 23:09
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Po to też jest reprezentacja, żeby jej kibicować.

Kluby działają w swoim interesie, po drugie skoro jesteś przede wszystkim Polakiem, to czemu kibicujesz Chinyamie, Rogerowi, Vukowicowi, Arruagdsfdf, czy Choto? To są kluby, nie reprezentacja, zrozumcie to wreszcie...
Ale Ty nie rozumiesz, że grasz z nimi pod jedną banderą? Choćby tam grały same Rogery, Chinyamy itd. to pomyśl Wodzu, że im dalej oni zajdą - tym większy będzie ranking dla polskich zespołów, tym więcej ich będzie mogło grać - tym bardziej będzie polska piłka szła do przodu (a w tym Wisła!). Myśl, bo też czasem nawet Wiśle może powinąć się noga i skończymy na 3 miejscu, które przy obecnej formie polskich zespołów zapewni występy w pucharze, ale tylko tym krajowym. W ogóle zacznijcie myśleć w szerszym kontekście niż to co jest tu i teraz.

e napisał(a):Wyświetl post
Nie Polska, tylko Legia.
Legia , Lech i inni nie reprezentują Polski (jako ogól) tylko własne kluby..

W 4 literach mam kto nas wyprzedza.

A co mam im kibicować? życze im jak najgorzej!
Wole żeby było mniej pkt dla nas niż żeby Lech/ Legia i inni przeszli dalej i nie daj Boże weszli kiedyś do LM i co za tym idzie zwojowali Polską ligę na kilka lat, a będąc u nich na meczu słyszeć gromkie "Wisła to stara k..." i "Wisło pie... gdzie Twoje berło i korona?"

Jak Legia , Lech przejdą dalej to kto na tym zyska? oni sami... a po co nam dodatkowe pkt ? mamy walczyć każdego roku o majstra i nie bać się o nie.

Ja po prostu inaczej do tego podchodze, Ty inaczej, a ktoś inny jeszcze inaczej.
Liczy się tylko WISŁA, reszta mnie nie interesuje i będe happy jak Lech u siebie dostanie 0-5 a Legia na wyjeżdzie upokorzy się jeszcze bardziej niż u siebie.

Bez odbioru.
To jest typowa mentalność kibica-durnia, nie zdającego sobie sprawy z tego co napisałem powyżej. Pewnie w meczu Polska- Niemcy gdyby na murawie pojawiło się 11 legionistów, to kibicowałby Niemcom, bo na ch... mu reprezentacja, ważne, że Wisły tam nie ma. Ma gdzieś, że wyprzedza nas Cypr, bo ważniejsze dla niego jest... no właśnie co? Jeszcze chyba się popłacze, że krzyczą na niego w Poznaniu i Warszawie, a on pewnie przez parę lat na trybunach siedział cicho albo ograniczał się w epitetach... Daj spokój... Rzeczywiście bez odbioru, Ty i Tobie podobni żyjący sobie w swoim fanatycznym światku, a nie potrafiący zobaczyć tego, że patałachy z Warszawy mogą dać sporo także Wiśle. No chyba, że jesteś już tak zatwardziałym Wiślackim kibicem, że właściwie piłka nożna do niczego Ci nie potrzebna. Wtedy przepraszam i zwracam honor.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 17.07.2008 o godz. 23:21.
Odpowiedz cytując