Wyświetl pojedynczy post
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 23:00
e napisał(a):Wyświetl post
Nie Polska, tylko Legia.
Legia , Lech i inni nie reprezentują Polski (jako ogól) tylko własne kluby..

W 4 literach mam kto nas wyprzedza.

A co mam im kibicować? życze im jak najgorzej!
Wole żeby było mniej pkt dla nas niż żeby Lech/ Legia i inni przeszli dalej i nie daj Boże weszli kiedyś do LM i co za tym idzie zwojowali Polską ligę na kilka lat, a będąc u nich na meczu słyszeć gromkie "Wisła to stara k..." i "Wisło pie... gdzie Twoje berło i korona?"

Jak Legia , Lech przejdą dalej to kto na tym zyska? oni sami... a po co nam dodatkowe pkt ? mamy walczyć każdego roku o majstra i nie bać się o nie.

Ja po prostu inaczej do tego podchodze, Ty inaczej, a ktoś inny jeszcze inaczej.
Liczy się tylko WISŁA, reszta mnie nie interesuje i będe happy jak Lech u siebie dostanie 0-5 a Legia na wyjeżdzie upokorzy się jeszcze bardziej niż u siebie.

Bez odbioru.
Już myślałem, że to tylko ja jestem tak "antypolski"(swoją drogą śmieszne określenie tej sytuacji) i "niepatriotyczny"(to samo, co poprzednio).
Ja kibicuję tylko Wiśle i w ciemnej dupie mam to, co kto o tym myśli.
Nie grzeje mnie mecz ani Realu z Barceloną, ani Legii z FC Homel, a w tym drugim przypadku życzę Białorusinom zwycięstwa.
Tak, wiem, jaki jestem zły.

Zacytowany przeze mnie post jest kapitalny i idealnie oddaje sytuację oraz moje stanowisko!

PIOTRUŚ GIZA - jak to dobrze, żeś z tej gorszej strony Błoń, nie wiem, co widzi w nim Urban, ale ja bym wolał postawić na jakiegoś Borysiuka czy innego małego co nam gole wcisnął w Warszawie. Ten Arubenebuaeauubuamuhama(czy jakoś tak + 10 innych liter) - tak jak mówiłem - z dużej chmury mały deszcz.
Ciekawe, czyje opinie się sprawdzą, moje i kilku innych użytkowników - że transfery Legii to najzwyczajniej rzecz biorąc ilość nieidąca w parze z jakością, czy 3/4 forum, bijących konia z zachwytu i zazdrości.
Oczywiście ja nie wyrokuję, gdyż mam swoją zasadę - poczekajmy do kilku meczów ligowych, wtedy będziemy mądrzejsi.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując