Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 19:59
wyar napisał(a):Wyświetl post
Czy ja wiem,czy smierdzi Sawicka...
Tak - śmierdzi i to na odległość.

Jak cos prywatyzuje KLD - to musi.

Cytat:
Wg mnie pomysl prywatyzacji szpitali jest b. dobry - tyle,ze zgodnie z doktryna liberalizmu za tym powinny isc i inne dzialania ,ot,chocby brak przymusu ubezpieczen - bez tego pomysl jest raczej idiotyczny... Ale nie tylko z powodu ewentualnych przekretow a la Sawicka...
Otóż to - ja nie jestem przeciw samej idei, ale jeśli za to się biora kumple Donia cichcem gdy wywiało wszystkich z komisji to...

Cytat:
Natomiast brednie Tuska to typowa kielbasa wyborcza,to bylo oczywiste dla kazdego co bardziej zdystansowanego do polityki obywatela...
No i ciekawe co mają do powiedzenia ci "oszukani"

Cytat:
Ja pamietam,ze najbardziej usmialem sie z szuflad pelnych ustaw i obnizek podatkow - paradoksalne jest to, ze juz PiS bardziej obnizyl podatki... No,ale jak sluchalem Tuska u Lisa, i jego semantycznych kretactw, to obsmiewalem sie jak norka...
Bo to trudne do przyjecia przez "młodych, wykształconych".. iż PiS po Rakowskim prowadził najbardziej liberalna politykę gospodarcza
Cytat:
Jeszcze jedno - ktos napisal o uchwale Kongresu USA w sprawie naklonienia Polski do oddania majatkow pozydowskich ( w skrocie) - nie chcialo mi sie przewijac wielu postow, ale co sadzicie o zagadkowej (zapewne przypadkowej ;-) ) zbieznosci takiej uchwaly z twardymi negocjacjami Polski w sprawie Tarczy ? Mnie to sie wydaje ciekawe i mam ciekawa teorie... A moze wszystko w polityce bywa przypadkiem ? ;-)
Tu nie ma przypadku.

Przeszło to, bo administracja Busha przestała to blokować i ma to związek z Tarcza.

jachting napisał(a):Wyświetl post
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

A jak się zapatrujecie na ten bojkot TVN przez Pis.
Ja osobiście mam nadzieje że to będzie miało pozytywny wpływ na tą telewizję .
Bez przedstawicieli z Pis ,TV z miejsca nabiera powagi ale mimo wszystko ta telewizja ma mankamenty do poprawienia .
Jestes w błędzie szczególnie to sie tyczy wsi24 - oni własnie z tego żyja - z konflikyu, jak się ktoś pojawia z PiSu to wiadomo że jest zły i można w niego walić. Wróg jest jasno ustalony - a tak aby nie stracić na wyrazistości trza bedzie coś z tym fantem zrobic...

Cytat:
Wilku a masz tam opcję autobana (autodestrukcji )
Owszem.
Cytat:
Wyluzuj ja tez jestem skazany na idiotyzmy , bywają czasami pouczające .
A ja kończe z pieszczeniem się.

Jesli troll powoduje iż gdy przez chwile mnie nie ma, bana dostaje osoba z którą często się nie zgadzam/-łem, ale zawsze zmuszała do myślenia to pewien porzadek tu musze wprowadzić.

ps.
Jestem ateistą, i śmiech na sali ogrania mnie jak ktoś bredzi o katolickim państwie, a to właśnie zrobiłeś. Ostrzegłem - zalów nie miejcie.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 17.07.2008 o godz. 21:27.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.