Cytat:
|
Ta ironia to z zazdrości ? Czy piszesz tak żeby się popisać ? Koleś ładnie strzelił z pierwszej piłki, widać że tak chciał i mu wyszło. Niby nic trudnego ale wielu polskich pierwszoligowych napastników tak nie potrafi.
|
Nie żartujmy Mucha, Pawełek, a nawet mam wrażenie że pół ligi by ten strzał wyjęło, tempo meczu: padaka, straszna, aczkolwiek Ci Azerowie pewnie utrzymali by się u nas w lidze. Swoje zrobiła temperatura, Lech na spokoju przejdzie dalej, choć myślałem że na większym spokoju.
Cytat:
I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...."
|
Ja i tutaj bo w transferowym się nie udzielam, okey on i Stilić byli wyróżniającymi się piłkarzami Lecha, ale ludzie na jakim tle, uważam że chwilowo mamy lepszych napastników, Lech swojego nie zrobił, ale uniknął kompromitacji. Tak źle z naszą piłką nie jest, w tym roku gramy rozsądnymi drużynami, więc tutaj patrząc na stan przygotowania, minimum wykonane.
Cytat:
|
W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy.
|
otóż to.
Legia na spokoju swój mecz wygra. Jestem ciekawy akcentów kibicowskich piszcie, jeżeli już coś przegapiłem