Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 19:52
Cytat:
Ta ironia to z zazdrości ? Czy piszesz tak żeby się popisać ? Koleś ładnie strzelił z pierwszej piłki, widać że tak chciał i mu wyszło. Niby nic trudnego ale wielu polskich pierwszoligowych napastników tak nie potrafi.
Nie żartujmy Mucha, Pawełek, a nawet mam wrażenie że pół ligi by ten strzał wyjęło, tempo meczu: padaka, straszna, aczkolwiek Ci Azerowie pewnie utrzymali by się u nas w lidze. Swoje zrobiła temperatura, Lech na spokoju przejdzie dalej, choć myślałem że na większym spokoju.

Cytat:
I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...."
Ja i tutaj bo w transferowym się nie udzielam, okey on i Stilić byli wyróżniającymi się piłkarzami Lecha, ale ludzie na jakim tle, uważam że chwilowo mamy lepszych napastników, Lech swojego nie zrobił, ale uniknął kompromitacji. Tak źle z naszą piłką nie jest, w tym roku gramy rozsądnymi drużynami, więc tutaj patrząc na stan przygotowania, minimum wykonane.

Cytat:
W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy.
otóż to.

Legia na spokoju swój mecz wygra. Jestem ciekawy akcentów kibicowskich piszcie, jeżeli już coś przegapiłem

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując