Wyświetl pojedynczy post
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 18:14
31 Kilometrów mocno średni wg mnie niestety. Tu masz recenzje najbardziej miarodajnego wg mnie serwisu traktującego o horrorach.

http://www.horrory.com.pl/recenzje/KM_31.html

Isolation polecam gorąco choć jest dość specyficzny i albo sie bardzo będzie podobał, albo zupełnie (mi się podobał bardzo).

z 28 dni póżniej i tygodni później lepszy ten drugi, choć pierwszy też jest ok ale wg mnie słabszy od sequelu.

Z Hiszpanii zobacz cały ten nurt horrorów związanych z baśniowością, czyli na pierwszy ogień Cronos, Labirynt Fauna, czy Sierociniec (to wszystko reprezentanci takiego klasycznego obecnie dla Hiszpanów stylu kina grozy).
A z innej bajki to Nacho Cerdy Aftermatch i Genesis, choć to na własną odpowiedzialność, bo to kawałek ekstremy jest.

Anglia z ostatnich koniecznie Broken, który już tu oceniałem.

Całkiem nieźle obecnie wygląda skandyawia i tu na pewno Villmark (Dark Woods) i Fritt Villt (w Polsce wydany przez Carismę jako Hotel Zła) bardzo niegłupi Slasher.

A z Francji koniecznie całą Krwawą falę bo rządzi czyli po kolei, najpierw Haute Tension (rewelacja niestety ze słabszą końcówką) Al'Interieur (ten tytuł to sie już przewija w wielu postach i nie tylko moich) słabszy od dwóch pozostałych obecnie w kinach Frontieres (choć nie najgorszy) i wszyscy maniacy grozy obecnie czekają na Martyrs, bo opinie w pismach branżowych znawcow gatunków jak i fanów to jedna wielka laurka dla teg ponoć hiper brutalnego filmu, więc pozostaje tylko na niego czekać jak i na Vinyan

Mam nadzieje, że pomogłem i myślę, że w najbliższym czasie masz co oglądać

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez emsi : 17.07.2008 o godz. 18:20.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując