Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 17:38
Cytat:
4 tysiaki?....trochę słabo..wychodzi po 400 karnetów dziennie. Zostało jeszcze 8 dni...jak tak dalej pojdzie, to sprzedamy ok 7200 karnetów. Ile bylo w tej rundzie? Chyba cos kolo 10tys. Ale może większość ludzi co mialo karnety czeka do konca, bo wiadomo, ze ich miejsc nikti im nie wykupi..Mam nadzieję, ze z każdym dniem ta liczba będzie wzrastac.
Przede wszystkim dzisiaj i jutro czeka nas fala spóźnialskich wznawiających, a od poniedziałku ruszy duża fala ludzi zmobilizowanych wynikami lub tym że w tej rundzie jest o 6000 mniej biletów, którzy nie mieli do tej pory karnetu, nie wiedzieli że już można kupować i zaczną kupować od poniedziałku. Myśle że w okresie poniedziałek-środa mogą być straszne kolejki w WŚ.

Ja natomiast chce pochwalić chłopaków z WŚ, gdyż byłem tam 17:55 i sklep był jeszcze otwarty, a usługa została mi wykonana, jest to naprawdę fajna sprawa, zwłaszcza że jak byłem w lutym to o 17:50 brama była zamknięta, a innym razem, panowie właśnie wsiadali do samochodów patrząc się na mnie zdziwionym wzrokiem.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując