Wilku napisał(a):

Ja chyba zaczne robić tutaj taki porzadek jak jest robiony w transferowym, i za celowe idotyzmy bedą szły bany.
Pozostawiam wam to do przemyślenia.
ps.
Wyar odpowiem jak wróce.
|
Po raz któryś Wilku proszę nie stawiaj się wyżej od innych, bo cienki jesteś jak każdy, a władza nie powinna uderzać Ci do głowy. W końcu jesteś tu tylko moderatorem, a nie cenzorem.
Może masz inne wartości niż ja, ale takie czy inne praktyki w Polsce; rzekomo w 90 paru procentach katolickiej ,według mnie nie powinny mieć miejsca.
I idiotyzmem właśnie to dla mnie zalatuje, że wyznawcy takich czy innych wartości robią to co robią.
szczebrzeszcz napisał(a):

powinnie wszystkie podpisy sprawdzać, a tych co sfałszowali to do pudła, przecież 60 głosów to aż 0,6% całości...
PS. czy ja muszę przypominać ze zwolennikiem PISu nie jestem?
|
Fałszerstwo jednak jest fałszerstwem i rozmiar jego znaczenia nie ma, (coś o takim pojmowaniu prawa swego czasu Ziobro mówił) jak również przynależność partyjna łamiących przepisy czy też preferencje polityczne ludzi o tym dyskutujących.
Najlepiej widzę, że wychodzi w tym temacie śmiech z innych i próba oceny ( oczywiście, że jedynie miażdżącej ) piszących czy też myślących inaczej przez jego tuzy.