Wyświetl pojedynczy post
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 16:42
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Ja chyba zaczne robić tutaj taki porzadek jak jest robiony w transferowym, i za celowe idotyzmy bedą szły bany.

Pozostawiam wam to do przemyślenia.

ps.
Wyar odpowiem jak wróce.
Po raz któryś Wilku proszę nie stawiaj się wyżej od innych, bo cienki jesteś jak każdy, a władza nie powinna uderzać Ci do głowy. W końcu jesteś tu tylko moderatorem, a nie cenzorem.
Może masz inne wartości niż ja, ale takie czy inne praktyki w Polsce; rzekomo w 90 paru procentach katolickiej ,według mnie nie powinny mieć miejsca.
I idiotyzmem właśnie to dla mnie zalatuje, że wyznawcy takich czy innych wartości robią to co robią.

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
powinnie wszystkie podpisy sprawdzać, a tych co sfałszowali to do pudła, przecież 60 głosów to aż 0,6% całości...

PS. czy ja muszę przypominać ze zwolennikiem PISu nie jestem?
Fałszerstwo jednak jest fałszerstwem i rozmiar jego znaczenia nie ma, (coś o takim pojmowaniu prawa swego czasu Ziobro mówił) jak również przynależność partyjna łamiących przepisy czy też preferencje polityczne ludzi o tym dyskutujących.

Najlepiej widzę, że wychodzi w tym temacie śmiech z innych i próba oceny ( oczywiście, że jedynie miażdżącej ) piszących czy też myślących inaczej przez jego tuzy.
Myślenie nie boli !