Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2008, 23:54
Mareq napisał(a):Wyświetl post
chyba Najwyższym Czasem !
Zresztą ciekawy jestem co ty rozumiesz za ,,lewacki" postęp , bo pewnie wszystkie trendy społeczne od 1789 r . W takim przypadku możemy przyjąć , że czasem byli jego promotarami .
Zaraz zaraz a to u zab nie aby za czasów "prawicy" wszedł ich PACS czy jak to gówno się nazywa?

Wymień te trendy - to Ci napisze które sa lewackie.

Cytat:
Na pewno może aspirować do bycia człowiekiem prawicy w gigantycznie większym stopniu niż Wojtek.O
Natomiast ty ich stawiasz w tym samym szeregu , co też jest obelgą dla nich
Kto?
Cytat:
po prostu szydzę z waszych haseł . Jeżeli myślałeś , że napisałem to na poważnie , to współczuję .
Ale Ty nie łapiesz - ja nie zartowałem z ta rekompesatą.

Co prawda w przeciwieństwie do mnie, to bedzie dobrowolne zobowiązanie i niczym Ci nie groże, ale wierz mi - chetnie się zgłosze.

Cytat:
Masz tutaj jedną z rekompensat za to , że Cię bezczelnie okradają .

Popłakałem się - nie korzystam/albo rzadko z komórki.
Z pradu muszę.

Mówisz , że PO jest uważana przez zachodnich kręgów za zachowując odpowiednie proporcję ,,faszyzującą" partię . Proszę więc o jakieś słowa zachodniego chadeka potwierdzające to o czym piszesz .
Miałem na mysli że częśc ich pogladów za takie mogą uwazać. Taki Le Pen to "faszysta" a jego program gospodarczy wiele od PeOwiaków sie nie różni.

Cytat:
Nie wiem co będzie po powstaniu jewropy bo nie wiem z czym to się je . EKPC podpisało dużo więcej krajów niż te które należą do Unii , więc tak czy siak likwidacji tego trybunału pewnie nie będzie . Tylko , że to jest obojętne w stosunku do naszej dyskusji . Popełniłeś błąd , przeprosiłeś . Amen
Dla mnie to i tak nie ma większego znaczenia. Z tego również nalezy się wypisać.

Cytat:
Z tego względu po dupie , że jesteśmy ,,lekko" do tyłu jeżeli chodzi o rozwój , ale nie z tego względu , że limity są nakładane tylko na nowe państwa członkowskie ....
Tiaaaaaaa - gsopodarka na zachodzie jest na innym poziomie. To było od razu do przewidzenia że w tym wypadku dostaną po dupie własnie nowe kraje. I skrzetnie z tego skorzystano. A dlaczego? - odpowiedź jest banalna.

Cytat:
. Powinniśmy dostać jak największe możliwe ustępstwa (chociażby w stosunku do całej skali były by one nieiwielkie) a z drugiej strony pewien założony cel powinien zostać osiągnięty .
Kwestie CO2 i globalnego oceipelenia powinniśmy potraktować w jeden rozsądny sposób - zlać ciepłym ...

Jak taki bzdet można traktowac poważnie?

Cytat:
Nasze prawo .
Jeżeli nasze prawo dało możliwości by zieloni mogli walczyć z przebiegiem tej trasy , to ja im tego przywileju ,,odbierać" nie zamierzam .
No widzisz i to nas różni, gdzie ma powstać droga w Polsce o tym decydowac powinniśmy sami - i żebyśmy się dobrze zrozumieli. Ja się ciesze że to uwalono, ale nie zgadzam się aby jakaś biurwa jewropejska o tym decydowała.

Cytat:

Dowgielewicz będzie odpowiadał za przygotowanie naszej prezydencji w Unii . Dowgielewicz jest z Unią za pan brat od wielu lat , więc jest to według mnie bardzo dobry wybór . Przy okazji Wilku opowiedz mi jak to jego rodzice budowali komunizm ?
Zatkało przy Tusku i Kwasniewskim, to bedziesz teraz całą litanie wyciagał, kto, za ile i z jakiego powodu nas sprzedaje i czyby aby o to chodzi że to sa zazwyczaj obcoplemienne pociotki hołoty przywlekłej się z sowietami w 44-48 roku?
Aż tak prosto to niestety nie jest. Choć coś takiego jest wyraźne aż za nadto. Sprawdź sobie życiorys tatusia Huebner (Ubecja), stryj Onyszkiewicza to zbrodniarz z UPA, tatuś Cimoszewicza to również jak w przypadku Kwaśniewskiego NKWD/Informacja Wojskowa, o tatusiu Schnepfa wklejał tutaj Boomcha itd.. itp..

A co do tego D., po pierwsze to nie Dowgielewicz decyduje co i jak, po drugie to nazwisko po raz pierwszy widzę (tak to bywa), po trzecie daj mi zyciorysy rodziców i dziadków - sprawdzimy, przeczytamy.

Wyluzuj .
Śmieje się z tego , że niektórzy na forum ,,podejrzewali" go o to , że wstał pewnego dnia i przypomniał sobie iż jest mężem stanu (o ile nie ratyfikowanie traktatu ma coś z tym wspólnego , ale to inna kwestia) .
Się smiej.

Bercik to Bercik i nic więcej - i nie napisałem że nim jest (za trudne to?) a to ze czasem może sie tak zachowywać.

A jeśli dla Ciebie t. Nicejski jest czymś gorszym dla Polski od TL - to mam jedną rade. Weź rozpęd przed ścianą i pieprznij w nią tym swoim zblazowanym jewropejskim łbem.

Cytat:
Jeżeli udało mu się przy okazji wynegocjować jakieś plusy dla Polski (czyli fabryka i rozwinięcie skrzydeł w Azerbejdżanie) , to bardzo dobrze . O ile tylko taka polityka nie stanie się tradycją , bo do pewnego stopnia można grać pewnymi sprawami , ale nie do przesady .
No przeciez to jasne - za frytki i cole opylisz komus mieszkanie, o ile to będzie Jewropejczyk, i jeszcze się bedziesz cieszył ze cola była duża a nie średnia.

Cytat:
Niech tylko nikomu się dalej nie wydaje , że chciał bronić suwerennej decyzji Irlandczyków i inne tego typu pierdoły
D***kraci, czemu was na taką szczerośc nie stać publicznie przed ludem?

A.. lud wała pokaże, i frukta zapieprzy?

Kiedy ?

Google Twoim przyjacielem - ew. poszukaj w archiwum RM.

__________________________-

jachting napisał(a):Wyświetl post
Wilku a z czego tyle radochy ,jednoznacznie nikt nie stwierdził że tam z PO gości nie było .
Tiaaaa..

Ty miałeś watpliwości, Mareq je rozwiał.

Cytat:
W każdym razie nie są witani z otwartymi ramionami w tej tv .

Zwyczajnie tchórze się bali rozmów na zywo. I szacun dla Niesioła ze jako jeden z niewielu miał na tyle jaj, aby się tam pojawić.
Owszem Tusk sie wpraszał, ale go nie wpuszczono.
Obecnie nie wiem jak to wygląda bo nie jestem na bieżaco.

PS.

Cytat:
Krowi sposób na globalne ocieplenie
ARGENTYŃCZYCY TEŻ OGRANICZAJĄ EMISJĘ GAZÓW CIEPLARNIANYCH
Reuters
Argenyńscy naukowcy znaleźli sposób na ograniczenie emisji gazów cieplarnianych. Chcą ograniczyć emisję metanu przez... krowy.
Samotna krowa, jak wiele innych w Argentynie, chodzi po trawie na łące. Nic oryginalnego, zwłaszcza, że kraj ten jest światowym potentatem w produkcji wołowiny. Ale... ta krowa ma na sobie specjalną aparaturę do odprowadzania gazów z jednego z jej czterech żołądków.

Według badań argentyńskich naukowców pojedyncza krowa każdego dnia wydala do atmosfery metr sześcienny metanu. Wszystkie krowy w Argentynie - 55 milionów metrów sześciennych dziennie.

Na eksperymentalnych farmach koło Buenos Aires testowana jest metoda pozyskiwania gazów bezpośrednio z krowiego żołądka. Przewody odprowadzają metan do zbiornika umieszczonego na krowim grzbiecie.

Jak oszacowali naukowcy, hodowle zwierząt są odpowiedzialne za 1/5 całej emisji gazów cieplarnianych na świecie. To odkrycie może odegrać dużą rolę w zwalczaniu emisji gazów cieplarnianych na świecie.

http://www.tvn24.pl/12692,1556688,0,...wiadomosc.html

Komuś bije w dekiel, i bynajmniej nie mnie....

Proponuje osuszyc wszleki bagna, bo produkują tyle metanu ez hej - tylko że wówczas zielone matoły miałyby dylemat "walczyć" o środowisko czy o mitologię globalnego ocieplenia.

Świat wariuje.......
Ostatnio edytowane przez Wilku : 17.07.2008 o godz. 01:36.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.