Mareczku radykalizujesz się okropnie muszę powiedzieć.
Mareq napisał(a):

Prezydent przehandlował swoją męskość stanu , Klausa i Irlandię za fabrykę samochodów i ,,przychylne oko" dla Azerbejdżanu . Dzieje się oj dzieje się
|
tu wychodzi Ci niestety szumiący wąs młokosa
Bo widzisz Mareczku - ja jako wróg UE mogę stwierdzić jedno- Kaczor to zwyczajny farbowany lis i guzki mnie obchodzą jego gierki.
Natomiast Ty facet - w tej sytuacji jesteś zwyczajnym partyjniakiem - dlaczego?
Bo kto jak nie Ty grzmiał, że Kaczor jest taki i owaki a TL to zbawienie dla Polski nczym ten Mesyjasz co go wyczekują jeszcze w Judei
a to co? A tu Kaczor nie posłuchał takich cudaków jak Ty - tylko przehandlował to i owo - jednym słowem nauczył Cię uprawiania polityki międzynarodowej - która nie polega na tym, żeby ktos był usmiecniety i zadowolony a ta cała Twoja "Europa" nie patrzyła i nie czekała - polityka miedzynarodowa to cos za coś. Choćby miano handlować puklem włosów - to i tak jeśli da się tym - ugrać cokolwiek to powinno sie to zrobić.
Ja powiem - przehandlował mnie i moją przyszłość - niestety nie masz nadziei w Polszcze na prawdziwych mężów stanu
Ty natomiast Mareczku powinieneś albo powiedzieć brawo prezydent albo powiedzieć - ooo jaki żydek - handlować potrafi i stworzył cos z niczego.
U Ciebie jest zwyczajne walenie w bęben.
Nie podpisze źle, podpisze za coś tam źle.
Najlepiej dla Mareczka byłoby gdyby podpisał i nic nie wyhandlował - wiadomo "Europa" wtedy by się z nas nie śmiała - a tak był ubaw
do zabawek chłopie