Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2008, 15:58
Mareczku radykalizujesz się okropnie muszę powiedzieć.

Mareq napisał(a):Wyświetl post

Prezydent przehandlował swoją męskość stanu , Klausa i Irlandię za fabrykę samochodów i ,,przychylne oko" dla Azerbejdżanu . Dzieje się oj dzieje się
tu wychodzi Ci niestety szumiący wąs młokosa

Bo widzisz Mareczku - ja jako wróg UE mogę stwierdzić jedno- Kaczor to zwyczajny farbowany lis i guzki mnie obchodzą jego gierki.

Natomiast Ty facet - w tej sytuacji jesteś zwyczajnym partyjniakiem - dlaczego?

Bo kto jak nie Ty grzmiał, że Kaczor jest taki i owaki a TL to zbawienie dla Polski nczym ten Mesyjasz co go wyczekują jeszcze w Judei

a to co? A tu Kaczor nie posłuchał takich cudaków jak Ty - tylko przehandlował to i owo - jednym słowem nauczył Cię uprawiania polityki międzynarodowej - która nie polega na tym, żeby ktos był usmiecniety i zadowolony a ta cała Twoja "Europa" nie patrzyła i nie czekała - polityka miedzynarodowa to cos za coś. Choćby miano handlować puklem włosów - to i tak jeśli da się tym - ugrać cokolwiek to powinno sie to zrobić.

Ja powiem - przehandlował mnie i moją przyszłość - niestety nie masz nadziei w Polszcze na prawdziwych mężów stanu

Ty natomiast Mareczku powinieneś albo powiedzieć brawo prezydent albo powiedzieć - ooo jaki żydek - handlować potrafi i stworzył cos z niczego.

U Ciebie jest zwyczajne walenie w bęben.

Nie podpisze źle, podpisze za coś tam źle.

Najlepiej dla Mareczka byłoby gdyby podpisał i nic nie wyhandlował - wiadomo "Europa" wtedy by się z nas nie śmiała - a tak był ubaw

do zabawek chłopie
Ostatnio edytowane przez sambo : 16.07.2008 o godz. 16:03.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43