koyoot napisał(a):

Jesli chodzi o transfery to wyluzujcie okienko trwa dopiero 15 dni. Ja moge powiedziec jedno jak dla mnie to wyglada. Przechodzimy Beitar i wtedy dopiero kupujemy zawodnikow. Nie inaczej. Po prostu sprawa jest prosta zarzad boi sie ze Beitaru nie przejdziemy co bedzie wiazalao sie ze strata sponsora. Dlatego trzymaja kase na BYT w lidze i walke o pierwsze miejsce(w koncu kontrakty kosztuja w Wisle i to nie malo). Jak przejdziemy Beitar bedzie nowy sponsor i bedzie reinwestycja pieniedzy. Kumacie to? Czy wy az tak bardzo wierzycie pismakom ktore za Wisla nigdy nie przepadaly? Opamietajcie sie wreszcie.
|
To Ty sie opamietaj bo takiego rozumowania jeszcze tu nie bylo.
To potwierdza tylko teorie ze niektore choroby bywaja zarazilwe bo jak wkurza mnie plakanie nad rozlanym mlekiem, rozumiem krytyke badz fakt pogodzenia sie z sytuacja, to obrony kompletnie chorej sytuacji juz nie.
Rozumiem ze normalne jest wzmacnianie sie po waznym meczu a nie przed(bo przeciez nawet jak sie wzmocnimy to i tak mozemy przegrac) - abstrachujac juz zupelnie od tego ze to tylko mrzonki bo gdy przejdziemy Beitar to pojdzie tekst, ze w takim razei nie nalezy sie wzmacniac.
Rozumiem ze normalne jest podpisywanie umowy ze sponsorem(akurat nieaktualne bo nasi znalezli w koncu potentata)nie przed sezonem a w trakcie,nie przed bardzo waznym meczem, gdzie zawsze jest to jeszcze druzyna walczaca w pucharach i to o lige mistrzow , a po ,gdzie calkem mozliwe, ze bedzie to druzyna walczaca juz tylko o mistrza Polski.