Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2008, 13:32
Cytat:
a czasem byli jego promotorami.
chyba Najwyższym Czasem !
Zresztą ciekawy jestem co ty rozumiesz za ,,lewacki" postęp , bo pewnie wszystkie trendy społeczne od 1789 r . W takim przypadku możemy przyjąć , że czasem byli jego promotarami .

Cytat:
Po pierwsze nazwanie kogoś kto aspiruje dzisiaj do miana prawicowca chadekiem dzisiaj to dla mnie obelga, i taką nieraz tutaj rzucałem w kierunku PiSu czy Kaczorów.
Na pewno może aspirować do bycia człowiekiem prawicy w gigantycznie większym stopniu niż Wojtek.O
Natomiast ty ich stawiasz w tym samym szeregu , co też jest obelgą dla nich

Cytat:
To Ty uprawiasz propagande na rzecz tych złodziei, ale jak wspominam ze nie chce być okradany i żądam rekompesate od konkretnego propagandysty, to nagle włacza Ci sie płyta o sięganiu do cudzego portfela
po prostu szydzę z waszych haseł . Jeżeli myślałeś , że napisałem to na poważnie , to współczuję .

Cytat:
Mnie mogą okraść dzięki takim ja Ty, ale jak chce to odzyskać, to już bezczelnie wkładam rekę do cudzego portflela?
Masz tutaj jedną z rekompensat za to , że Cię bezczelnie okradają .

Cytat:
Jak pokazują dane udostępnione dzisiaj przez Komisję Europejską, średni koszt 2,5 mld wiadomości tekstowych (SMS) wysyłanych każdego roku przez klientów korzystających z roamingu w UE jest dziesięciokrotnie wyższy niż w przypadku SMS-ów krajowych. Według danych Europejskiej Grupy Regulatorów (ang. European Regulators Group, ERG), średnia cena wysłania SMS-a w roamingu w UE wyniosła w okresie między październikiem 2007 r. a marcem 2008 r. 0,29 EUR, ale może ona dochodzić nawet do 0,80 EUR, tak jak w przypadku podróżnych z Belgii. Apele kierowane do branży, wzywające do samoregulacji i dobrowolnych obniżek opłat roamingowych za wiadomości tekstowe, nie odniosły skutku. Komisja rozpocznie zatem prace nad środkami, które zapewnią konsumentom możliwość korzystania z prawdziwie jednolitego rynku usług w zakresie komórkowych wiadomości tekstowych. Komisja zamierza również położyć kres „szokująco wysokim rachunkom”, jakie zdarzają się klientom korzystającym z połączeń komórkowych do surfowania po internecie. Komisja mogłaby zaproponować nowe środki Parlamentowi Europejskiemu i Radzie wczesną jesienią.
Co do stoczni , to premier Tusk będzie miał okazję do pierwszego cudu , bo jeżeli czegoś się nie zrobiło przez taki szmat czasu , to się tego nie zrobi w ciągu dwóch miesięcy . Jednak życzę powodzenia.

Cytat:
63 procent Polaków negatywnie ocenia pracę Lecha Kaczyńskiego jako prezydenta –wynika z najnowszego sondażu CBOS. To więcej o 6 punktów procentowych aniżeli miesiąc temu. Dobre zdanie na temat prezydenta ma 25 procent Polaków. Są to najgorsze oceny działalności Lecha Kaczyńskiego od początku jego kadencj
Ostatnio edytowane przez Mareq : 16.07.2008 o godz. 13:35.