cpc napisał(a):

ograniczenie produkcji, gdzie indziej zwiekszenie, hmm, zaraz zaraz czy to nie gospodarka planowa, no chyba tak, a skad my ja znamy to tak apropo podobienstw WE do ZSRR
poza tym czemu "prywatna" firma, bo taka ma sie stac stocznia, nie moze produkowac tyle ile chce Czy aby nadal jest to prywatna firma
Kto zyska na tych debilnych ograniczeniach bo na pewno nie Polacy
Poza tym, skoro stocznia ma byc rentowna to co wtedy jesli sie okaze, ze ograniczenie produkcji do poziomu wymaganego przez eurodebili na rentownosc nie pozwoli Rozumiem, ze wtedy bedziemy miec kolejny problem "do rozwiazania", a kto go rozwiaze no jasne ze biurokraci co to nam przychylaja nieba na kazdym kroku, a my ich za to finansujemy, proste
I czemu liberalowie gospodarczy z PO tego nie rozumieja i przygotowuja inny plan To tak jak ktos sie dal nabrac na wolnorynkowosc Tuska i Chlebowskiego.
|
Konkluzja twojego biadolenia powinno byc zatem zamkniecie dzis stoczni?To by bylo lepsze nie ?
Nie wiem co bedzie za 3 miechy ale mam nadzieje ,ze jakos te sprawy odkreca ,zebym nie musil ogladac tych meczennikow ze stoczni w ktorych wpompowano ponoc 5 mld. dolarow ,a pracuje tam 10 tys ludzi ,czyli jak dobrze wychodzi przez 3 lata akzdy pacownik kosztowal budzet 500 000 doalrow