Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 21:41
Cytat:
Dlaczego ich nie ma? Nikt oficjalnie nie powie. Najwyraźniej dlatego, że rada nadzorcza nie pozwala odkręcić finansowego kurka. - Ja przedstawiłem radzie nadzorczej około dwudziestu piłkarzy - powiedział kibicom atakowany po sparingu z Wisłą Płock dyrektor Bednarz.
To wiele wyjasnia... Ciekawe co za dziady siedza w radzie nadzorczej. Pewnie goscie wywodzacy sie z biznesu, ktorych za grosz nie obchodzi jakosc pilkarskiej Wisly, a i na samej pilce watpliwe aby sie znali.

Ja na miejscu Bednarza powiedzialbym wprost jak sprawa wyglada. Bo jesli rzeczywiscie on przedstawil 20 potencjalnych kandydatow do gry w Wisle, a RN kazdego odrzucila to nie powinien zamiast tych ludzi skupiac na sobie frustracji kibicow. Niech wyjdzie jeden z drugim wielki biznesmen z TF, ktory ma w dupie cala Wisle tak naprawde, bo pewnie siedzi tam bo mu Cupial kazal i powie w trwarz fanom, ze jest czerwonym swiatlem dla naszych sukcesow. Niech przyjdzie na spotkanie.. Znow wewnetrzne spory i konflikty odbija sie na wartosci druzyny. Polskie, Wislackie piekielko znow pokazuje na co je stac.
Ostatnio edytowane przez nesta : 15.07.2008 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując