Wyświetl pojedynczy post
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 17:16
_w_ napisał(a):Wyświetl post
W Poznaniu zacierają ręce, bo trafiła im się prawdziwa piłkarska perła. Semir Stilic, zwany w Bośni "Bałkańską Błyskawicą", podpisał z Lechem czteroletni kontrakt, który kosztował pół miliona euro.

Menedżer Arsenalu Londyn Arsene Wenger oferował za niego... cztery miliony euro, ale do transferu nie doszło ze względu na angielskie przepisy utrudniające pracę obywatelom spoza Unii Europejskiej.

- Z tym Arsenalem to nie były plotki - zapewnia nas Stilic.
- Przedstawiciel Arsenalu kilka razy przyjeżdżał do Sarajewa. Byłem podekscytowany tym, że tak wybitny trener jak Wenger zwrócił na mnie uwagę. Gdy o zainteresowaniu ze strony angielskiego klubu dowiedziały się bośniackie media, to od razu w gazetach pojawiły się tytuły "Arsenal przyjeżdża po Bałkańską Błyskawicę". Bo to właśnie Anglicy zauważyli, że jestem szybki. Właśnie jak błyskawica - uśmiecha się Semir.

LECH CHYBA CHCE WALCZYC Z WAMI O MISTRZA

i co z tego że się interesował ? iloma piłkarzami interesuje się taki Arsenal ? Jagiellonia ma piłkarza z Realu Madryt i co ?

wielka sensacja w mediach zawodnik z Realu Madryt, piłkarz którego chciał Arsenal ale oni wybrali polską ekstraklasę.... na pewno reprezentują adekwatny poziom
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując