Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 17:14
Latin napisał(a):Wyświetl post
Ok czyli inny model grafy. A procek E2220 to faktycznie ok stówa mniej. Czyli wtedy można by w zamian lepsza obudowę i zasilacz tak?
Zasilacz i tak musisz wziąśc jakiś "normalny".
Ale nie oszukuj się nie kupisz dobrej obudowy i zasilacza nawet dokładając 100 zł.

Moja propozycja jest taka - zostajesz przy e7200, w zamian za to bierzesz najtańszą karte jaką mają na stanie. Najpóźniej jesienią wejda Radki 4650,4670 oraz 4450 i 4470 - te pierwsze bedą na poziomie obecnych 3850 i 3870, przy niżej cenie (200, może 250 zł pierwszy model) natomiast te drugie to już raczej poziom tego 2600XT przy cenie na pewno niższej niż 200 zł. Przeczekasz (bo i tak nie grasz) i bedziesz miał za "grosze" karte na poziomie tych co kosztowały na wiosne ponad 700 zł. A zasilacz który Ci zaproponowałem spokojnie przyjmie i obecnego 4850.

Po prostu w odpowiednim momencie dla siebie kupisz sobie fajną karte, nie musząc się o nic trapic, mając za gosze karte która do netu, czy odtwarzania filmów spokojnie starczy. Do tego zestaw staje się niczego bo i zarówno e7200 jak lepsze pamiątki, nie mówiąc o tym że spokojnie na tej płycie gdybyś była taka potrzeba z tego 2,5 GHz zrobisz 3ghz, najprawdopodobniej nie musząc grzebac w napięciach.

Ja dysponując taką kwota tak postąpiłbym.

Jesli nie to wymieniamy proca, i niestety sklep bo tam HD3650 w tej kwocie to tylko ddr2, czyli albo procesor albo grafika.

Wybór nalezy do Ciebie.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 15.07.2008 o godz. 17:17.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując