Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 10:16
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ale z tym CO2 to nie wymysl UE tylko ogolnoswiatowy.
Owszem, tylko najwięksi nic tutaj nie zrobią za wyjątkiem pokazania 4 liter.

Cytat:
A dopiero od niedawna glosno o tym, bo Sowieci postanowienia z Kioto ratyfikowali 8 lat. I tu nie chodzi tylko o CO2, tylko o wszystkie gazy powstajace w wyniku dzialanosci czlenia , ktore mozna zdecydowanie ograniczyc.
I o ile taka Europa ma obnizyc produkcje gazow, to np Australia czy Islandia ma zwiekszyc.
Jeśli mówimy o związkach siarki itd.. to oczywiscie. Ale skupianie się na CO2 to nieporozumienie.

Cytat:
Ja np. uwazam ze to bardzo dobry pomysl. Z tymi ograniczeniami.
A ja nie - bo to kolejeny bat na nas.
I nie usmiecha mi się płacić większych rachunków za prąd (tak się akurat dziwnie składa że obejmie to tylko tych nowych w UE) bo komuś się roi w głowie globalne ocieplenie.

Jak na Grenlandii zamiast krów (IX-XII w.) beda mogły się paść słonie, wtedy owszem stwierdze coś jest na rzeczy i może z tym cos człowiek ma wspólnego.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.