Temat
:
Budowa stadionu, nowej hali i bazy treningowej (komentarze)
Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member
Od: 06.2007
#
258
15.07.2008, 08:17
PrzemkoSoton
napisał(a):
Mam pytanie do ciebie?Czy jestes az tak bardzo rozżalony z powodu tego projektu ze nalezy tym czlowiekiem pomiatac?Nie wiem gdzie ty sie urodziles ale wspołczuje(dobrze ze czesc kibicow ma kulture osobista)inni jej nie posiadaja.Po pierwsze wierny kibicu jesli projekt tego stadionu ci nie odpowiada to zbierz grupe 15000 ludzi przyjdz pod stadion i protestuj!Tylko pamietaj ze to Wislak Krakow wybrala tego czlowieka do projektu wiec jesli tak bardzo jestes zly ze ten stadion jest brzydki to zglos protest do Wisly Krakow-oni wybrali Oblutowicza do projektowania Stadionu Miejskiego Wisla Krakow.
PS.Nie mieszkam w kawalerce za 300 funtow i nie bede mial lazienki z granitowych plyt
ale gratuluje pomyslu
traktuje twoje teksty z przymrozeniem oka i umieram ze smiechu.
Radze sie cieszyc z tego co bedzie:Stadion powstanie i mozna smialo uznac to za sukces!
Jesli masz mi cos do powiedzenia slij na priv.chetnie poczytam
Czlowieku nowy tu jestes i sie napinasz, nie jestes w temacie wiec dam ci rade wes przesledz ten temat dokladnie to bedziesz wiedzial o co nam kibicom chodzi.
Mi sie stadion ogolnie podoba ale taki klub jak Wisla zasluguje na troche lepszy stadion.
,
saklak1906
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do saklak1906
Znajdź inne posty napisane przez saklak1906